DACIA Klub Polska
Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII

Na każdy temat - plonkanie

gregorisan - 2016-01-13, 18:06
Temat postu: plonkanie
http://www.daciaklub.pl/f...1687903#1687903
Cav napisał/a:
O co chodzi tym, którzy nadają że wszystko jest ok - za chińskiego boga nie wiem.

Jak zwykle wkładasz na silę w usta swoim dyskutantom słowa i myśli, których nigdy nie wypowiedzieli.
Nie podejrzewam Cię, że masz "naście" lat, ale wypadałoby w końcu "wydorośleć" a nie zachowywać się jak rozwydrzony gówniarz w piaskownicy. Naprawdę nie spotkałem jeszcze takiego "bufona" - na chińskiego boga nie potrafię tego pojąć ;-)

Cav - 2016-01-13, 18:14

gregorisan napisał/a:

Jak zwykle ...

Kolejny co chce sobie popyskować?

To jest forum o samochodach, więc bądź łaskaw skupić się na gadaniu o samochodach.
Twoje wymysły z ocenami grupowiczów zostaw sobie do własnej rozważań, tutaj nie jest miejsce na tego typu wynurzenia.
A jak nie masz nic do powiedzenia merytorycznego to po prostu MILCZ.

PLONK WARNING !!!!!

ken-wawa - 2016-01-13, 19:05

gregorisan napisał/a:

Nie podejrzewam Cię, że masz "naście" lat, ale wypadałoby w końcu "wydorośleć" a nie zachowywać się jak rozwydrzony gówniarz w piaskownicy. Naprawdę nie spotkałem jeszcze takiego "bufona" - na chińskiego boga nie potrafię tego pojąć ;-)

Nie wnikajac w roznice pogladow czy wiedzy finansowej, mysle, ze a) tego typu wypowiedzi nie wystawiaja autorowi najlepszej opini b) sa zdecydowanie ponizej poziomu tego forum i mam nadzieje, ze administratorzy zareaguja.

gregorisan - 2016-01-13, 20:24

ken-wawa napisał/a:
a) tego typu wypowiedzi nie wystawiaja autorowi najlepszej opini

Jak już chcesz oceniać to zrób to uczciwie.
ken-wawa napisał/a:
b) sa zdecydowanie ponizej poziomu tego forum i mam nadzieje, ze administratorzy zareaguja.

Nie mam z tym najmniejszego problemu - jeżeli administratorzy zdecydują się zareagować. Ale swoich słów nie cofnę bo uważam, że odzwierciedlają poziom kolegi Cav, który już niejednokrotnie zachowywał się niegodnie w stosunku do innych użytkowników forum.

Karenzo - 2016-01-13, 21:20

no to sie nie doczekasz bo tu nawet nie ma żadnego systemu ostrzeżeń banów itp :-D
administracja dacia klubu to emerytowani pacyfiści

Marek1603 - 2016-01-13, 21:31

ken-wawa napisał/a:
administratorzy zareaguja.

Reakcja była i prośby też. Teraz czekamy spokojnie, aż kolega doda wszystkich do ignorowanych i nie będzie miał z kim prowadzić dyskusji. Idzie mu to coraz lepiej.

Cav - 2016-01-13, 22:34

Marek1603 napisał/a:
ken-wawa napisał/a:
administratorzy zareaguja.

Reakcja była i prośby też. Teraz czekamy spokojnie, aż kolega doda wszystkich

Wszystkich co to lubią sobie popyskować, koniecznie obok tematu?
Tak, mam taki zamiar, bo zupełnie nie interesują mnie tego typu "dyskusje".

gregorisan - 2016-01-14, 10:24

Marek1603 napisał/a:
Reakcja była i prośby też. Teraz czekamy spokojnie, aż kolega doda wszystkich do ignorowanych i nie będzie miał z kim prowadzić dyskusji. Idzie mu to coraz lepiej.

Aż siebie też doda do ignorowanych.

Cav - 2016-01-15, 22:33

gregorisan napisał/a:

A co niektórzy z taką swobodą potrafią imputować innym nie swoje poglądy i jeszcze później stawiać się w "roli ofiary" nagonki - naprawdę mało eleganckie i dziecinne zachowanie.

Dość tych oszczerstw i kłamliwego odwracania kota ogonem.
Ostrzeżony byłeś, więc pretensje możesz mieć tylko do swojej niewyparzonej gęby.
PLONK !!!!!

arczi_88 - 2016-01-15, 22:43

gregorisan chyba pobił rekord prędkości w byciu zignorowanym czy może się mylę? :lol:
piotr. z - 2016-01-15, 23:50

A mnie już też zignorował wcześniej bo nie wiem czy można sprawdzić? :mrgreen:
gregorisan - 2016-01-16, 08:30

arczi_88 napisał/a:
gregorisan chyba pobił rekord prędkości w byciu zignorowanym czy może się mylę?
piotr. z napisał/a:
A mnie już też zignorował wcześniej bo nie wiem czy można sprawdzić?

Czuję się zaszczycony będąc w tym "elitarnym gronie ignorowanych" - przynajmniej nikt nie będzie mi "trollował za uchem" :-)

Piitubski - 2016-01-16, 10:19

Ludzie! Skończcie te swoje polemiki, bo tak można bez końca!
Karenzo - 2016-01-16, 10:30

chyba ni czytałeś tematu o 1.6 16v :lol:
Piitubski - 2016-01-16, 10:39

Na forumandroid wszelkie posty nie związane z tematem są natychmiast kasowane przez admina.
Karenzo - 2016-01-16, 10:54

forum andoird jest opanowane przez 12 letnie dzieci :-D

Siłą tego forum jest właśnie cały ten nieporządek , te forum tętni życiem .
Też kiedyś myślałem że porządek jest lepszy ale przykład elektrody pokazuje że nie .

Są fora innych marek gdzie "ordnung muss sein "ale tam nikt nic nie pisze , a tu od 6 rano tętni życie towarzyskie.

To fascynujące że projekty ułożone przegrywają z chaotycznymi , jedyne wytłumaczenie jest taki że w bałaganie może wypowiedzieć się każdy na jakiekolwiek temat a samo uczestnictwo w życiu forum wymaga więcej zaangażowania co prowadzi do większej aktywności .

gregorisan - 2016-01-16, 11:05

Karenzo napisał/a:
Siłą tego forum jest właśnie cały ten nieporządek , te forum tętni życiem .

Wyjąłeś mi to z ust :-) Bo taka jest ludzka natura - jesteśmy "homo ludens" :-)
Karenzo napisał/a:
Są fora innych marek gdzie "ordnung muss sein "ale tam nikt nic nie pisze , a tu od 6 rano tętni życie towarzyskie.

Zalogowałem się kilka dni temu na forum Renault Clio - przywitałem...i cisza...a tutaj jest miła atmosfera ( poza rzadkimi wyjątkami - co nie ukrywam, że ostatnio i z "mojego powodu").

Piitubski - 2016-01-16, 12:15

Oczywiście kasowanie wszystkiego co odbiega od tematu jest przegięciem. Denerwują mnie tylko osobiste spory na publicznym forum.
kicia - 2016-01-16, 15:31

Piitubski napisał/a:
Denerwują mnie tylko osobiste spory na publicznym forum.

Bo takie posty albo się pomija, albo ogląda z odpowiednim nastawieniem ;-)
To tak, jakby patrzeć na bójkę pod remizą. Z tą różnicą, że tutaj nikt nie traci zębów - co najwyżej można dostać "plonka". :mrgreen:
Admini wkraczają dopiero kiedy pojawia się jakieś prawdziwe zagrożenie, np. tematy polityczne.

arczi_88 - 2016-01-16, 15:36

Ja właśnie to czytam z takim odpowiednim nastawieniem :lol: czasem można fajne teksty podłapać i bekę mieć jak ludzie się spinają o głupoty.
gregorisan - 2016-01-16, 16:19

kicia napisał/a:
To tak, jakby patrzeć na bójkę pod remizą. Z tą różnicą, że tutaj nikt nie traci zębów - co najwyżej można dostać "plonka".

Proszę o zmianę tematu na ..."mordownia" :mrgreen:

malygabrys - 2016-01-16, 17:09

Nie przejmuj się jak nie będzie miał z kim pisać to cię ODPLONKUJE. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Cav - 2016-01-16, 17:42

malygabrys napisał/a:
Nie przejmuj się jak nie będzie miał z kim pisać to cię ODPLONKUJE. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mylisz się, takie coś nie działa.
Próbowałem tak parę razy, ale rezultaty były słabe, bo pyskacze są niereformowalni.
Nie dość, że w 99% wątków w których biorą udział nic nie wnoszą merytorycznie (więc ich obecność w kiblu nie stanowi żadnej straty), to pyskują przy każdej nadarzającej się okazji, z nawet jak jej nie ma, to sami ją kreują.
Nie ma sensu robić w taki sposób śmietnika na grupie i uczestniczyć w takich pyskówach, dużo prościej wszystkich chętnych do takowych procederów poplonkować i masz spokój.

Tak więc wyciąganie g... z kibla nie ma sensu - niech siedzi gdzie jego miejsce.

gregorisan - 2016-01-16, 19:08

Wyluzuj już - zrobimy kiedyś klubowego spota i pójdziemy na PIWKO :-)
https://www.youtube.com/watch?v=VqlF6RbQf4k

arczi_88 - 2016-01-16, 19:26

Nie staraj się... i tak tego nie widzi :-D
Lza - 2016-01-16, 21:22

gregorisan napisał/a:
Jak zwykle wkładasz na silę w usta

gregorisan napisał/a:
Wyjąłeś mi to z ust

gregorisan napisał/a:
zrobimy kiedyś klubowego spota

Zboczuszku ty mój. :mrgreen:

piotr. z - 2016-01-16, 21:55

Cav napisał/a:

To jest forum o samochodach, więc bądź łaskaw skupić się na gadaniu o samochodach.
Twoje wymysły z ocenami grupowiczów zostaw sobie do własnej rozważań, tutaj nie jest miejsce na tego typu wynurzenia.
A jak nie masz nic do powiedzenia merytorycznego to po prostu MILCZ.

PLONK WARNING !!!!!

Jak to było?... Prędzej zobaczysz belkę w oku bliźniego niż źdźbło w swoim?...

Czasem popatrzę w zablokowanego posta ale widzę, że się nic nie zmienia a nie chce mi się za każdym razem widzieć pewnego poziomu postów.

arczi_88 - 2016-01-16, 22:14

piotr. z napisał/a:

Ekspertem nie jestem ale chyba odwrotnie.

corrado - 2016-01-16, 22:22

8-)

8-)
:lol:

piotr. z - 2016-01-17, 00:44

arczi_88 napisał/a:
piotr. z napisał/a:

Ekspertem nie jestem ale chyba odwrotnie.

Dokładnie- w swoim beleczki się nawet nie zauważy. :mrgreen:

gregorisan - 2016-01-17, 08:34

Lza napisał/a:
Zboczuszku ty mój.

To manipulacja i chwyty poniżej pasa :mrgreen:

ajax - 2016-01-20, 23:19

gregorisan napisał/a:
Lza napisał/a:
Zboczuszku ty mój.

To manipulacja i chwyty poniżej pasa :mrgreen:

Chciałbyś ;-)

gregorisan - 2016-01-21, 07:58

ajax napisał/a:
Chciałbyś

Świntuch ;-)

arnold - 2016-09-28, 04:48

Zostałem splonkowany i moje życie przestało mieć sens. Już kolejny dzień nudy i braku rozrywki...
eplus - 2016-09-28, 05:06

Każdy ma takiego Cava, na jakiego sobie zasłużył....
Lza - 2016-09-28, 08:08

hihihi, a jak nie ma, to będzie miał ;P
arczi_88 - 2016-09-28, 08:16

Na mnie też to spadło niczym grom bez ostrzeżenia xD
majkel - 2016-09-28, 10:16

eplus napisał/a:
Każdy ma takiego Cava, na jakiego sobie zasłużył....

Padłem... :-) ależ to piękna życiowa prawda :-D

gregorisan - 2016-09-28, 10:35

majkel, bez prowokacji bo i Ciebie dopadnie licho ;-)
Karenzo - 2016-09-28, 14:27

te plonki nie mają żądnego sensu bo i tak widać posty osoby zablokowanej tylko nie widać co napisała . Ja dostałem już 4 plonki a i tak owa osoba odpisuje na moje posty

Żeby to miało jakiś sens powinno być pomijanie wyświetlanie postów osoby zablokowanej

fotorobart - 2016-09-28, 15:48

a to można sprawdzić u kogo jest się? :-P bo kogo się ma to się wie :mrgreen:
arczi_88 - 2016-09-28, 16:40

Karenzo napisał/a:
te plonki nie mają żądnego sensu bo i tak widać posty osoby zablokowanej

Może nasz ulubiony kolega ma tyle samozaparcia, że ich mimo wszystko nie czyta.

gregorisan - 2016-09-28, 19:36

Ależ to "dziecinada" dodawanie osób na forum do ignorowanych - przecież to szkodzenie samemu sobie bo owszem mogę kogoś nie lubić i nie jest mi z tą osobą po drodze, ale może się okazać, że możemy uzyskać jakąś cenną informację. Osobiście nie mam problemu z czytaniem postów od kolegi C. ;-)
arczi_88 - 2016-09-28, 19:52

A czegóż mógłby się od nas dowiedzieć? Jesteśmy przy nim tylko małe, biedne żuczki toczące swoje kulki.
eplus - 2016-09-28, 20:20

Hahaha w jednej lekturze przed takim żuczkiem zawrócił orszak faraona :!: :idea:
arczi_88 - 2016-09-28, 20:24

Liczysz na to, że faraon cofnie wyrok i może zmieni nastawienie do żuczków? :-P
Marek1603 - 2016-09-29, 04:47

Oj biedne wy moje robaczki. ;-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Piotrek721015 - 2016-09-29, 05:34

Kolega plonkujący ma to nieszczęście, że nie może przeczytać naszego wątku, bo sami splonkowani piszą i nie wie bidulek o czym prawi tak fajny wątek. :mrgreen:
gregorisan - 2016-09-29, 08:29

Piotrek721015 napisał/a:
Kolega plonkujący ma to nieszczęście, że nie może przeczytać naszego wątku, bo sami splonkowani piszą i nie wie bidulek o czym prawi tak fajny wątek.

Przez to jest uboższy intelektualnie jak i moralnie :mrgreen: