O co chodzi tym, którzy nadają że wszystko jest ok - za chińskiego boga nie wiem.
Jak zwykle wkładasz na silę w usta swoim dyskutantom słowa i myśli, których nigdy nie wypowiedzieli.
Nie podejrzewam Cię, że masz "naście" lat, ale wypadałoby w końcu "wydorośleć" a nie zachowywać się jak rozwydrzony gówniarz w piaskownicy. Naprawdę nie spotkałem jeszcze takiego "bufona" - na chińskiego boga nie potrafię tego pojąć Cav - 2016-01-13, 18:14
gregorisan napisał/a:
Jak zwykle ...
Kolejny co chce sobie popyskować?
To jest forum o samochodach, więc bądź łaskaw skupić się na gadaniu o samochodach.
Twoje wymysły z ocenami grupowiczów zostaw sobie do własnej rozważań, tutaj nie jest miejsce na tego typu wynurzenia.
A jak nie masz nic do powiedzenia merytorycznego to po prostu MILCZ.
PLONK WARNING !!!!!ken-wawa - 2016-01-13, 19:05
gregorisan napisał/a:
Nie podejrzewam Cię, że masz "naście" lat, ale wypadałoby w końcu "wydorośleć" a nie zachowywać się jak rozwydrzony gówniarz w piaskownicy. Naprawdę nie spotkałem jeszcze takiego "bufona" - na chińskiego boga nie potrafię tego pojąć
Nie wnikajac w roznice pogladow czy wiedzy finansowej, mysle, ze a) tego typu wypowiedzi nie wystawiaja autorowi najlepszej opini b) sa zdecydowanie ponizej poziomu tego forum i mam nadzieje, ze administratorzy zareaguja.gregorisan - 2016-01-13, 20:24
ken-wawa napisał/a:
a) tego typu wypowiedzi nie wystawiaja autorowi najlepszej opini
Jak już chcesz oceniać to zrób to uczciwie.
ken-wawa napisał/a:
b) sa zdecydowanie ponizej poziomu tego forum i mam nadzieje, ze administratorzy zareaguja.
Nie mam z tym najmniejszego problemu - jeżeli administratorzy zdecydują się zareagować. Ale swoich słów nie cofnę bo uważam, że odzwierciedlają poziom kolegi Cav, który już niejednokrotnie zachowywał się niegodnie w stosunku do innych użytkowników forum.Karenzo - 2016-01-13, 21:20 no to sie nie doczekasz bo tu nawet nie ma żadnego systemu ostrzeżeń banów itp
administracja dacia klubu to emerytowani pacyfiściMarek1603 - 2016-01-13, 21:31
ken-wawa napisał/a:
administratorzy zareaguja.
Reakcja była i prośby też. Teraz czekamy spokojnie, aż kolega doda wszystkich do ignorowanych i nie będzie miał z kim prowadzić dyskusji. Idzie mu to coraz lepiej.Cav - 2016-01-13, 22:34
Marek1603 napisał/a:
ken-wawa napisał/a:
administratorzy zareaguja.
Reakcja była i prośby też. Teraz czekamy spokojnie, aż kolega doda wszystkich
Wszystkich co to lubią sobie popyskować, koniecznie obok tematu?
Tak, mam taki zamiar, bo zupełnie nie interesują mnie tego typu "dyskusje".gregorisan - 2016-01-14, 10:24
Marek1603 napisał/a:
Reakcja była i prośby też. Teraz czekamy spokojnie, aż kolega doda wszystkich do ignorowanych i nie będzie miał z kim prowadzić dyskusji. Idzie mu to coraz lepiej.
Aż siebie też doda do ignorowanych.
Cav - 2016-01-15, 22:33
gregorisan napisał/a:
A co niektórzy z taką swobodą potrafią imputować innym nie swoje poglądy i jeszcze później stawiać się w "roli ofiary" nagonki - naprawdę mało eleganckie i dziecinne zachowanie.
Dość tych oszczerstw i kłamliwego odwracania kota ogonem.
Ostrzeżony byłeś, więc pretensje możesz mieć tylko do swojej niewyparzonej gęby.
PLONK !!!!!arczi_88 - 2016-01-15, 22:43 gregorisan chyba pobił rekord prędkości w byciu zignorowanym czy może się mylę? piotr. z - 2016-01-15, 23:50 A mnie już też zignorował wcześniej bo nie wiem czy można sprawdzić? gregorisan - 2016-01-16, 08:30
arczi_88 napisał/a:
gregorisan chyba pobił rekord prędkości w byciu zignorowanym czy może się mylę?
piotr. z napisał/a:
A mnie już też zignorował wcześniej bo nie wiem czy można sprawdzić?
Czuję się zaszczycony będąc w tym "elitarnym gronie ignorowanych" - przynajmniej nikt nie będzie mi "trollował za uchem" Piitubski - 2016-01-16, 10:19 Ludzie! Skończcie te swoje polemiki, bo tak można bez końca!Karenzo - 2016-01-16, 10:30 chyba ni czytałeś tematu o 1.6 16v Piitubski - 2016-01-16, 10:39 Na forumandroid wszelkie posty nie związane z tematem są natychmiast kasowane przez admina.Karenzo - 2016-01-16, 10:54 forum andoird jest opanowane przez 12 letnie dzieci
Siłą tego forum jest właśnie cały ten nieporządek , te forum tętni życiem .
Też kiedyś myślałem że porządek jest lepszy ale przykład elektrody pokazuje że nie .
Są fora innych marek gdzie "ordnung muss sein "ale tam nikt nic nie pisze , a tu od 6 rano tętni życie towarzyskie.
To fascynujące że projekty ułożone przegrywają z chaotycznymi , jedyne wytłumaczenie jest taki że w bałaganie może wypowiedzieć się każdy na jakiekolwiek temat a samo uczestnictwo w życiu forum wymaga więcej zaangażowania co prowadzi do większej aktywności .gregorisan - 2016-01-16, 11:05
Karenzo napisał/a:
Siłą tego forum jest właśnie cały ten nieporządek , te forum tętni życiem .
Wyjąłeś mi to z ust Bo taka jest ludzka natura - jesteśmy "homo ludens"
Karenzo napisał/a:
Są fora innych marek gdzie "ordnung muss sein "ale tam nikt nic nie pisze , a tu od 6 rano tętni życie towarzyskie.
Zalogowałem się kilka dni temu na forum Renault Clio - przywitałem...i cisza...a tutaj jest miła atmosfera ( poza rzadkimi wyjątkami - co nie ukrywam, że ostatnio i z "mojego powodu").Piitubski - 2016-01-16, 12:15 Oczywiście kasowanie wszystkiego co odbiega od tematu jest przegięciem. Denerwują mnie tylko osobiste spory na publicznym forum.kicia - 2016-01-16, 15:31
Piitubski napisał/a:
Denerwują mnie tylko osobiste spory na publicznym forum.
Bo takie posty albo się pomija, albo ogląda z odpowiednim nastawieniem
To tak, jakby patrzeć na bójkę pod remizą. Z tą różnicą, że tutaj nikt nie traci zębów - co najwyżej można dostać "plonka".
Admini wkraczają dopiero kiedy pojawia się jakieś prawdziwe zagrożenie, np. tematy polityczne.arczi_88 - 2016-01-16, 15:36 Ja właśnie to czytam z takim odpowiednim nastawieniem czasem można fajne teksty podłapać i bekę mieć jak ludzie się spinają o głupoty.gregorisan - 2016-01-16, 16:19
kicia napisał/a:
To tak, jakby patrzeć na bójkę pod remizą. Z tą różnicą, że tutaj nikt nie traci zębów - co najwyżej można dostać "plonka".
Proszę o zmianę tematu na ..."mordownia" malygabrys - 2016-01-16, 17:09 Nie przejmuj się jak nie będzie miał z kim pisać to cię ODPLONKUJE. Cav - 2016-01-16, 17:42
malygabrys napisał/a:
Nie przejmuj się jak nie będzie miał z kim pisać to cię ODPLONKUJE.
Mylisz się, takie coś nie działa.
Próbowałem tak parę razy, ale rezultaty były słabe, bo pyskacze są niereformowalni.
Nie dość, że w 99% wątków w których biorą udział nic nie wnoszą merytorycznie (więc ich obecność w kiblu nie stanowi żadnej straty), to pyskują przy każdej nadarzającej się okazji, z nawet jak jej nie ma, to sami ją kreują.
Nie ma sensu robić w taki sposób śmietnika na grupie i uczestniczyć w takich pyskówach, dużo prościej wszystkich chętnych do takowych procederów poplonkować i masz spokój.
Tak więc wyciąganie g... z kibla nie ma sensu - niech siedzi gdzie jego miejsce.gregorisan - 2016-01-16, 19:08 Wyluzuj już - zrobimy kiedyś klubowego spota i pójdziemy na PIWKO https://www.youtube.com/watch?v=VqlF6RbQf4karczi_88 - 2016-01-16, 19:26 Nie staraj się... i tak tego nie widzi Lza - 2016-01-16, 21:22
gregorisan napisał/a:
Jak zwykle wkładasz na silę w usta
gregorisan napisał/a:
Wyjąłeś mi to z ust
gregorisan napisał/a:
zrobimy kiedyś klubowego spota
Zboczuszku ty mój. piotr. z - 2016-01-16, 21:55
Cav napisał/a:
To jest forum o samochodach, więc bądź łaskaw skupić się na gadaniu o samochodach.
Twoje wymysły z ocenami grupowiczów zostaw sobie do własnej rozważań, tutaj nie jest miejsce na tego typu wynurzenia.
A jak nie masz nic do powiedzenia merytorycznego to po prostu MILCZ.
PLONK WARNING !!!!!
Jak to było?... Prędzej zobaczysz belkę w oku bliźniego niż źdźbło w swoim?...
Czasem popatrzę w zablokowanego posta ale widzę, że się nic nie zmienia a nie chce mi się za każdym razem widzieć pewnego poziomu postów.arczi_88 - 2016-01-16, 22:14
piotr. z napisał/a:
Ekspertem nie jestem ale chyba odwrotnie.corrado - 2016-01-16, 22:22
piotr. z - 2016-01-17, 00:44
arczi_88 napisał/a:
piotr. z napisał/a:
Ekspertem nie jestem ale chyba odwrotnie.
Dokładnie- w swoim beleczki się nawet nie zauważy. gregorisan - 2016-01-17, 08:34
Lza napisał/a:
Zboczuszku ty mój.
To manipulacja i chwyty poniżej pasa ajax - 2016-01-20, 23:19
gregorisan napisał/a:
Lza napisał/a:
Zboczuszku ty mój.
To manipulacja i chwyty poniżej pasa
Chciałbyś gregorisan - 2016-01-21, 07:58
ajax napisał/a:
Chciałbyś
Świntuch arnold - 2016-09-28, 04:48 Zostałem splonkowany i moje życie przestało mieć sens. Już kolejny dzień nudy i braku rozrywki...eplus - 2016-09-28, 05:06 Każdy ma takiego Cava, na jakiego sobie zasłużył....Lza - 2016-09-28, 08:08 hihihi, a jak nie ma, to będzie miał ;Parczi_88 - 2016-09-28, 08:16 Na mnie też to spadło niczym grom bez ostrzeżenia xDmajkel - 2016-09-28, 10:16
eplus napisał/a:
Każdy ma takiego Cava, na jakiego sobie zasłużył....
Padłem... ależ to piękna życiowa prawda gregorisan - 2016-09-28, 10:35 majkel, bez prowokacji bo i Ciebie dopadnie licho Karenzo - 2016-09-28, 14:27 te plonki nie mają żądnego sensu bo i tak widać posty osoby zablokowanej tylko nie widać co napisała . Ja dostałem już 4 plonki a i tak owa osoba odpisuje na moje posty
Żeby to miało jakiś sens powinno być pomijanie wyświetlanie postów osoby zablokowanejfotorobart - 2016-09-28, 15:48 a to można sprawdzić u kogo jest się? bo kogo się ma to się wie arczi_88 - 2016-09-28, 16:40
Karenzo napisał/a:
te plonki nie mają żądnego sensu bo i tak widać posty osoby zablokowanej
Może nasz ulubiony kolega ma tyle samozaparcia, że ich mimo wszystko nie czyta.gregorisan - 2016-09-28, 19:36 Ależ to "dziecinada" dodawanie osób na forum do ignorowanych - przecież to szkodzenie samemu sobie bo owszem mogę kogoś nie lubić i nie jest mi z tą osobą po drodze, ale może się okazać, że możemy uzyskać jakąś cenną informację. Osobiście nie mam problemu z czytaniem postów od kolegi C. arczi_88 - 2016-09-28, 19:52 A czegóż mógłby się od nas dowiedzieć? Jesteśmy przy nim tylko małe, biedne żuczki toczące swoje kulki.eplus - 2016-09-28, 20:20 Hahaha w jednej lekturze przed takim żuczkiem zawrócił orszak faraona arczi_88 - 2016-09-28, 20:24 Liczysz na to, że faraon cofnie wyrok i może zmieni nastawienie do żuczków? Marek1603 - 2016-09-29, 04:47 Oj biedne wy moje robaczki. Piotrek721015 - 2016-09-29, 05:34 Kolega plonkujący ma to nieszczęście, że nie może przeczytać naszego wątku, bo sami splonkowani piszą i nie wie bidulek o czym prawi tak fajny wątek. gregorisan - 2016-09-29, 08:29
Piotrek721015 napisał/a:
Kolega plonkujący ma to nieszczęście, że nie może przeczytać naszego wątku, bo sami splonkowani piszą i nie wie bidulek o czym prawi tak fajny wątek.
Przez to jest uboższy intelektualnie jak i moralnie