|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Dział ogólny o daciach - Przelewanie w baku
Tomasz - 2008-12-01, 21:11 Temat postu: Przelewanie w baku Witam wszystkich właśnie nie dawno zatankowałem do pełna ON BP ultimate (pierwszy raz po zakupie miałem szczęście dostać samochód z pełnym bakiem) i po przejechaniu kilku kilometrów słyszę ciche dźwięki z okolic baku jakby przelewania wody w butelce. Słychać je tylko podczas ruszania przyśpieszania i hamowania. Prawdopodobnie są to odgłosy paliwa w zbiorniku albo raczej w rurze dopływowej przynajmniej tak mi się zdaje. Być może BP ultimate jest żadszym paliwem niż zwykły ON ale nie sądze. Mam pytanie dla czytających i użytkowników logana czy zaobserwowaliście czy raczej słyszycie takowe przelewanie. Mam nadzieje że wkrótce zaniknie bo wcześniej ich nie słyszałem. W żadnym użytkowanym przeze mnie pojeździe nie słyszałem takowych być może to skutek kolejnych cięć budżetowych Daci.
GeRRaD - 2008-12-01, 21:14
Poszukaj w poprzednich wątkach
wox - 2008-12-01, 21:17
Słychać to przelewanie
jackthenight - 2008-12-01, 21:47
W Sandero słychać również przelewanie, szczególnie jak bak jest pełny.
Jak trochę się spali paliwa to przestanie być słychać to przelewanie.
mter - 2008-12-01, 22:25
Słychać, słychać, dzięki temu człowiek czuje się jak na statku a nie w samochodzie.... otwarte morze, mewy... i pomyśleć że to wszystko dostaliśmy gratis
dogberry - 2008-12-01, 22:45
Słychać, normalna sprawa Proszę o zamknięcie tematu bo problem rozwiązany a tu każdy się wpisuje jak do pamiętnika
Tomasz - 2008-12-01, 23:29
dogberry napisał/a: | Słychać, normalna sprawa Proszę o zamknięcie tematu bo problem rozwiązany a tu każdy się wpisuje jak do pamiętnika |
Dobrze zamykam sprawe ale proszę jeszcze o namiary na stare wątki w tym temacie.
loganik - 2008-12-02, 06:41
http://daciaklub.pl/forum...836fb7872168151
|
|