|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Powitania - Witajcie :-)
szewczyk - 2017-05-12, 00:03 Temat postu: Witajcie :-) Dobry wieczór!
Zarejestrowałem się tutaj za rekomendacją jednego z Klubowiczów, którego Dustera zobaczyłem jakieś 6 lat temu. Już wówczas wytypowałem ten model, jako wart zainteresowania. I byłem na tyle konsekwentny, że w końcu kupiłem DD w kwietniu tego roku.
Dacia nie jest mi obca. Jeżdżę służbowymi Loganami (i Dokkerem) od 9 lat i te auta trzymają się dość dzielnie.
Jednak tegoroczny Duster z silnikiem TCe, to zupełnie inne wrażenia z jazdy. Wnętrze może mało porywające na tle współczesnych aut, ale mi się podoba. A buda, ma coś w sobie, nie udaje innego auta, co mi bardzo odpowiada.
Pewnie podzielę się moimi spostrzeżeniami, jednak chcę przejechać trochę km, aby opinia była miarodajna.
Mimo technicznego wykształcenia (m. in. mechanik) traktuję samochody jako sprzęt do przemieszczania się, nie zaglądam pod maskę poza czynnościami eksploatacyjnymi i nie jestem pasjonatem motoryzacji.* Jednak chętnie zapoznałem się z wieloma postami z tutejszego Forum. To wspaniałe, że ludzie chcą się dzielić doświadczeniami i wiedzą. Może i ja coś wartościowego dorzucę od siebie.
Pozdrawiam - Szewczyk Dratewka
-------
*) no, to sobie strzeliłem w stopę na dzień dobry
Marek1603 - 2017-05-12, 04:44
Witam w klubie.
Gratuluje autka.
Przypomnę tylko o obowiązujących zasadach na forum.
http://www.daciaklub.pl/forum/viewtopic.php?t=1556
Maniak - 2017-05-12, 07:40
Another one drives a Duster
witamy
Dar1962 - 2017-05-12, 07:44
robk1 - 2017-05-12, 11:16
Witaj
|
|