|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Dział techniczny - Kołpaki do dustera II
cisza - 2018-10-12, 14:36 Temat postu: Kołpaki do dustera II Witam.
Czy może kto¶ mi polecić jaki¶ dobry sklep internetowy aby móc zakupić jakie¶ sensownie wykonane kołpaki.
Kupiłem Dacie ale na alu felgi już brakło i chce założyć co¶ co będzie w miarę wygl±dało estetycznie na tych srebrnych felgach..
Mariusz
eplus - 2018-10-12, 16:31
Ty tak poważnie? Gogle ci się zepsuły? Czym się różni dobry sklep internetowy od złego? Tym, że wysyła zamówiony towar? To tylko kołpaki, nie poduszka powietrzna hahahahaha! Zamów byle gdzie.
maugu - 2018-10-12, 18:08 Temat postu: Re: Kołpaki
cisza napisał/a: | ... srebrnych felgach..
|
Te srebrne felgi nie s± chyba takie złe - do Dustera pasuj±, ale jeżeli nie srebrne to może co¶ takiego:
http://www.sklep.szprychy...2-4-sztuki.html
Aha, sklepu nie znam i kołpaków nie używałam.
Dar1962 - 2018-10-13, 17:22 Temat postu: Re: Kołpaki
cisza napisał/a: | Witam.
Czy może kto¶ mi polecić jaki¶ dobry sklep internetowy aby móc zakupić jakie¶ sensownie wykonane kołpaki. |
oryginalne?podrabiane? ze znaczkiem? bez znaczka? marketowe? tego s± pierdyliardy wszędzie i na każdym kroku - jak chcesz przykryć czymkolwiek blaszanki, które ci się nie podobaj± - kup cokolwiek taniego i najlepiej ze 2 na zapas, bo zim± połamiesz prawie na pewno - albo zgubisz, kołpaki to towar mocno jednorazowy (jak nie użyjesz cudownego remedium na wszystko o tajemniczeej nazwie "trytytka )
|
|