DACIA Klub Polska
Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII

Galeria naszych samochodów - Rumuński księciunio Duster II 1.2TCe

Śruba - 2018-12-11, 00:59
Temat postu: Rumuński księciunio Duster II 1.2TCe
Oto nowe wozidło w rodzinie, Dacia Duster II odebrane koło togodnia temu. Historia ciekawa bo jakimś cudem uchował się w salone 1,2TCe 4x2 a że Duster chodził za mną od jakiś 2 lat a jeden samochód się wziął i skasował temat powrócił i oto jest. Wersja Komfort + Pakiet Wygląd + czujniki parkowania tył. Z racji, że był na stanie, nie było w czym przebierać a i czekać by mi się do wiosny nie chciało to jest taki i jest dobrze. Najbardziej cieszy mnie fakt silnika bo po przesiadce z szybkiego turbodiesla będzie najmniej bolało ;-) W salonie wyżebrane belki na dach, dywaniki gumowe, wykładzina do bagażnika i zmiana opon na zimowe. Póki co jestem nad wyraz zadowolony i zbieram plusy/minusy którymi pewnie się potem podzielić raczę.

Marek1603 - 2018-12-11, 06:45

Gratulacje i zadowolenia życzę.
gogol - 2018-12-11, 07:32

Gratuluję i szerokości życzę ;)
Belphegor - 2018-12-11, 10:42

Super. Kolor ładny, silnik fajny, tło klimatyczne. :mrgreen:
Śruba - 2018-12-11, 16:43

Hehe tło takie na szybko z przypadku. Będzie czas to sie ogarnie jakieś bardzij pro fotosy i wrzuci.
Kubuch - 2018-12-12, 22:09

Fajnie, że chociaż ułamek klubowiczów decyduje się na Dacie z SILNIKIEM a nie jego namiastką ;) Gratulacje i dużo radości z auta.
Prezes - 2018-12-13, 11:53

Gratuluję zakupu, bardzo ładny kolor, wczoraj widziałem takiego "na żywo". Gdybym wybierał kolor płatny, a brałem z placu co było, to pewnie długo bym się zastanawiał czy czarny, czy taki brązowy.

Silniczek ładnie pracuje i na niskich obrotach przyjemnie jeździ, "będzie Pan zadowolony" :mrgreen: