|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Przegląd mediów o Dacii - Ostatni AutoŚwiat
Pablo78 - 2007-12-13, 23:35 Temat postu: Ostatni AutoŚwiat AŚ: Czy przygotowujecie konkurenta Dacii Logan?
Carlos Ghosn: Tak, uzgodniliśmy z Renault taki projekt w podobnej niszy rynkowej. Ale proszę nie mieć złudzeń: nie stworzymy auta konkurencynego dla Dacii Logan. To bedzie inny samochód. Na tyle inny, by nie był bezpośrednim rywalem.
Auto Swiat nr 50/ 10 grudnia
piotrres - 2007-12-14, 15:13
Hmm,
dość schizofreniczne pytanie: czy koncern Reanult przygotowuje sobie konkurencję ?
Przyznaję, żenie rozumiem
Pablo78 - 2007-12-14, 16:37
piotrres napisał/a: | Hmm,
dość schizofreniczne pytanie: czy koncern Reanult przygotowuje sobie konkurencję ?
Przyznaję, żenie rozumiem |
wydaje mi się, że cytując klasyka: "I tak, i nie"
Wydaje się, że nie będzie to bezpośredni konkurent
Loganek - 2007-12-18, 19:02
Przykro mi to mówic, ale to pytanie z gatunku : Czy chcecie doprowadzic do upadku swojej potęgi...
AŚ nieraz zadaje idiotyczne pytania...
Pablo78 - 2007-12-19, 00:25
Loganek napisał/a: | Przykro mi to mówic, ale to pytanie z gatunku : Czy chcecie doprowadzic do upadku swojej potęgi...
AŚ nieraz zadaje idiotyczne pytania... |
To fakt, chłopaki z Auto Bilda czasami sami nie wiedzą o co pytają...
ZeneC - 2007-12-19, 06:12
Kratylos napisał/a: | mi sie wydaje ze to po prostu nieudolne tlumaczenie z niemieckiego... |
A z tłumaczeniami, jak wiadomo, jest jak z kobietami - jak piękne, to często niewierne, a jak wierne, to...
(Za ten szowinistyczny podjazd może mi się oberwać, wiem, wiem )
Loganek - 2007-12-19, 06:42
W obecnym numerze, gdzie porównują Cieniasa z Twingo i Mini jest cały czas ten sam tekst... :D
Loganek - 2007-12-19, 08:13
W ogóle, po co stwarzac konkurencję dla auta przełomowego ?
|
|