DACIA Klub Polska
Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII

Dział ogólny o daciach - Rozmowy kontrolowane... z 3im rzedem

dmas - 2007-12-19, 15:38
Temat postu: Rozmowy kontrolowane... z 3im rzedem
Jak Wam sie rozmawia z pasazerami w 3cim rzedzie? Odbylem juz kilka dluzszych podrozy w zestawie 6-cio osobowym i musze powiedziec, ze momentami mialem problemy z uslyszeniem ostatniego rzedu. Wydaje mi sie, ze zagluszala praca silnika (80-100 km/h) i nawiewu (2, 3 bieg). Moze sluch juz nie ten. Jak u Was?

Ciekawostka bylo, ze po pewnym czasie stworzyly sie podgrupy dyskusyjne - kazdy rzad siedzien mial inny temat rozmowy - jak w kawiarnii...

Dzielcie sie wrazeniami.

baba za kółkiem - 2007-12-19, 16:38

Słychać słabo, a jak się radio włączy, to tylko po wyrazach gąb widzę, że jest awantura. I o to chodziło.
Poza tym trudniej dostać w łeb skórką od banana. :lol:

dogberry - 2007-12-19, 17:58

ja jechałem na krótkiej trasie w 6 osób, jak się głośniej nie powie to nie słychać :mrgreen:
eshoo - 2007-12-19, 20:40

Fajnie bo wyjeżdżam na świeta na sląsk (Tak ze trochę mam z Nowego Sącza). I na ostatnim rzędzie przypadło miejsce teściowej 8-) - nic nie szkodzi że z niego słabiej słychać :mrgreen:
jurek - 2007-12-19, 20:57

czyzbys nie kochal tesciowej? pozdr
dmas - 2007-12-19, 23:31

baba za kółkiem napisał/a:
Poza tym trudniej dostać w łeb skórką od banana. :lol:

tez uwazam, ze jest to duza zaleta.

I zawsze mozna powiedziec: "przepraszam, ale nie slysze!"

Andrzej - 2007-12-20, 09:58

eshoo napisał/a:
I na ostatnim rzędzie przypadło miejsce teściowej

Che, che, ja też nie mogę się doczekać, kiedy to przewiozę teściówkę w bagażniku... :mrgreen:

siwy-34 - 2007-12-20, 18:53

Dzieciaki mają radochę bo są poza zasięgiem ręki i słuchu
dmas - 2007-12-20, 22:21

siwy-34 napisał/a:
Dzieciaki mają radochę bo są poza zasięgiem ręki i słuchu

to tez prawda - mi raz nie pozapinaly pasow bo wiedzialy, ze nie widze. Cwaniaczki jedne...

Black Eryk - 2007-12-21, 11:48

eshoo napisał/a:
Fajnie bo wyjeżdżam na świeta na sląsk (Tak ze trochę mam z Nowego Sącza). I na ostatnim rzędzie przypadło miejsce teściowej 8-) - nic nie szkodzi że z niego słabiej słychać :mrgreen:

To teraz mogę Ci tylko pozazdrościć ... oczywiście wersji siedmioosobowej :-D

ZeneC - 2007-12-23, 14:47

eshoo napisał/a:
na ostatnim rzędzie przypadło miejsce teściowej

Podczas którejś wizyty przeglądowej rozwinęła się dyskusja o przestronności Logana MCV i jeden z pracowników pouczył mnie, że miejsce dla teściowej jest za trzecim rzędem siedzeń, a załudunku dokonujemy wózkiem widłowym :mrgreen:

Gość - 2007-12-27, 20:12
Temat postu: Ale ECHOOOOO
Wiele osób żartuje że w moim samochodzie jest dowolna ilość miejsc ale za pojazdem.Teściową wole sadzać z przodu bo wiem wtedy co zrobi. Wszak tworzy się pogłos rożnych :?: rozmów. :?: :idea: :arrow: :idea: