DACIA Klub Polska
Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII

Dział ogólny o daciach - Akcja serwisowa podnośnika

Lukas87 - 2011-12-27, 21:45
Temat postu: Akcja serwisowa podnośnika
Właśnie dzisiaj zadzwonił do mnie dialer ze jest akcja serwisowa podnosnika gdyz moze ulec uszkodzeniu przy dzwiganiu auta. Wiecie coś o tym?? Mówiono że sprawdzą i jeśli bedzie trzeba to wymienia
Ammianus - 2011-12-28, 09:46

A który rocznik posiadasz?
Lukas87 - 2011-12-28, 21:03

2010 z grudnia.
Ammianus - 2011-12-28, 23:00

Czyli można zaryzykować stwierdzenie, że mamy tą samą serię podnośników. Zobaczymy co kot przyniesie...
akofreda - 2011-12-29, 11:11

Następna akcja serwisowa będzie dotyczyła klucza do kół :lol:
Lukas87 - 2011-12-29, 11:23

akofreda napisał/a:
Następna akcja serwisowa będzie dotyczyła klucza do kół :lol:

no nie wiem czy bylo by ci do smiechu łapiąc gume mając cały zestaw do wymiany koła a nie będziesz mógł go wymienić :roll:

piotrres - 2011-12-29, 12:50

Jak zakładałem gaz 3 tygodnie temu, to przyjechał z reklamacją pan, któremu się w R. Fluence podnośnik rozlazł.
laisar - 2011-12-30, 10:32

Lukas87 napisał/a:
akcja serwisowa podnosnika gdyz moze ulec uszkodzeniu przy dzwiganiu auta

"Ciekawostka" /: - już raz była taka akcja i dotyczyła niektórych sedanów z początków produkcji...

Martens - 2011-12-30, 13:06

Czy wiadomo, której partii podnośników dotyczy akcja?
Lukas87 - 2012-02-13, 20:12

jako że miałem troche czasu podjechałem do auto zięby w celu sprawdzenia podnosnika jakos w grudniu dostalem tel jako ze mam podjechac w kazdej chwili na serwis i zrobia co trzeba... wiec podjechalem i uslyszalem "wszystkie serwisanci sa zajeci prosze sie umowic"... tak zrobilem, podjechalem (auto stało przeszło pół godziny)!! sprawdzili i stwierdzili ze jest wadliwy i wyobrazcie ze mam przyjechac 3!!! raz w celu naprawy podnosnika bosheee akcja naprawcza i nie maja czesci na miejscu juz lepiej dac nowy podnsnik niz ten naprawiac bo co tam jest kawal metalu i szpilka nagwintowana i tulejka z gwintem jestem zniesmaczony takim zachowaniem :evil: :evil: jezdzic bez sensu i tracic kase na paliwo
koniu - 2012-02-15, 13:17

Lukas87 napisał/a:
jako że miałem troche czasu podjechałem do auto zięby w celu sprawdzenia podnosnika jakos w grudniu dostalem tel jako ze mam podjechac w kazdej chwili na serwis i zrobia co trzeba... wiec podjechalem i uslyszalem "wszystkie serwisanci sa zajeci prosze sie umowic"... tak zrobilem, podjechalem (auto stało przeszło pół godziny)!! sprawdzili i stwierdzili ze jest wadliwy i wyobrazcie ze mam przyjechac 3!!! raz w celu naprawy podnosnika bosheee akcja naprawcza i nie maja czesci na miejscu juz lepiej dac nowy podnsnik niz ten naprawiac bo co tam jest kawal metalu i szpilka nagwintowana i tulejka z gwintem jestem zniesmaczony takim zachowaniem :evil: :evil: jezdzic bez sensu i tracic kase na paliwo

No to będą zapylać z lawetą jak się nie podoba ... ściągnie się serwisanta z domu awaryjnie, może wtedy nie będzie zajęty ;-)