|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Dział techniczny - Duster - Jaka instalacja LPG
francio - 2012-03-01, 16:48 Temat postu: Duster - Jaka instalacja LPG Witam,
Na wstepie, mam nadzieje, ze mnie nie zjecie za dublowanie tematu, istnieje juz bowiem podobny temat o nazwie "LPG" w tym dziale;).
Tamten jednak ma ok 80 stron i porusza wszystkie kwestie zwiazane z LPG.
Jest na tyle ogolny, ze "nierozgazowanemu" kierowcy, ktorego raczej jeszcze malo interesuja rozwiazania typowych usterek czy serwisowanie ukladu, ciezko jest znalezc w miare konkretna odpowiedz na pierwszorzedne dla nich pytanie:
OD KTOREGO PRODUCENTA WYBRAC INSTALACJE LPG I W KTORYM PUNKCIE MONTAZOWYM JA ZAKLADAC?
W zwiazku z tym skupmy sie wylacznie na producentach i punktach montazowych instalacji LPG do Dacii Duster. Kwestie usterek, regulacji, serwisow, wymiany czesci etc prosze poruszac w dziale "LPG".
zyga03 - 2012-03-01, 18:55 Temat postu: Re: Duster - Jaka instalacja LPG
francio napisał/a: | Witam,
Na wstepie, mam nadzieje, ze mnie nie zjecie za dublowanie tematu, istnieje juz bowiem podobny temat o nazwie "LPG" w tym dziale;).
Tamten jednak ma ok 80 stron i porusza wszystkie kwestie zwiazane z LPG.
Jest na tyle ogolny, ze "nierozgazowanemu" kierowcy, ktorego raczej jeszcze malo interesuja rozwiazania typowych usterek czy serwisowanie ukladu, ciezko jest znalezc w miare konkretna odpowiedz na pierwszorzedne dla nich pytanie:
OD KTOREGO PRODUCENTA WYBRAC INSTALACJE LPG I W KTORYM PUNKCIE MONTAZOWYM JA ZAKLADAC?
W zwiazku z tym skupmy sie wylacznie na producentach i punktach montazowych instalacji LPG do Dacii Duster. Kwestie usterek, regulacji, serwisow, wymiany czesci etc prosze poruszac w dziale "LPG". |
jesteś z Gdańska a tam jest najlepsza polska firma Elpi-gaz
malygabrys - 2012-03-01, 18:55
Instalacja firmy BRC ,serwis i gwarancja w sieci Czakram (ogólnopolska)
TD Pedro - 2012-03-01, 22:34
fabtycznie oferowana instalacja to Landi Renzo Omegas może warto zainstalować taką?
co do miejsca montażu to lokalnego (dla mnie) montażysty Ci nie polecę bo to trochę za daleko...
francio - 2012-03-06, 16:01
A moze ktos z Trojmiasta sie wypowie<:?
|
|