|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Dział ogólny o daciach - Fabryczne alufelgi- lewe i prawe?...
piotr. z - 2012-06-16, 11:12 Temat postu: Fabryczne alufelgi- lewe i prawe?... Witam,
tak sobie oglądam DD z alufelgami, raz ujęcia z lewej, raz z prawej strony i zauważyłem, że nie ma felg- może to odda to, co mam na myśli- "lewych" i "prawych". Coś podobnego do kierunkowości opon. Popatrzcie zresztą na zdjęcie (wykorzystałem zdjęcia z galerii- nie ścinajcie za naruszenie praw autoskich ). Czy jest tylko jeden rodzaj alusiów fabrycznych czy też na lewą i prawą stronę, aby efekt wizualny lewej i prawej strony samochodu był lustrzany, jak na drugim zdjęciu?
laisar - 2012-06-16, 11:32
Nie ma lewych i prawych - jest tylko jeden rodzaj.
koniu - 2012-06-16, 13:40
M. in. dlatego nie zachęca mnie Pakiet Look ... sam kupiłem "uniwersalne" co do strony ALU do Sandero i tak samo zrobię w Dusterze, jeśli go kiedyś nabędę :)
TD Pedro - 2012-06-16, 14:11
ja kupiłem i dla mnie to żaden problem... nigdy nie oglądam samochodu z dwóch stron jednocześnie ... oryginalne aluski do Dustera są estetyczne (o gustach nie dyskutuję) prosta linia, łatwe w utrzymaniu czystości i kupiłem w dobrej cenie...
Dar1962 - 2012-06-16, 18:14
jest dokładnie tako,jako rzecze TD ja wybrałem fabryczne z premendytacją, bo mi się bardzo podobały, wyglądają równie dobrze z jednej burty ze "szprychami" skierowanymi do przodu jak i z drugiej - do tyłu.Jeszcze nikt nie zwrócił na to uwagi Są masywne,solidne i nie moją się dziur w jezdni. Praw autorskich dochodził nie będę, choć to głównie moje kółka służą za materiał poglądowy
|
|