DACIA Klub Polska
Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII

Spotkania, imprezy, wyprawy - Summer Cars Party 15.09.2012

Lukas87 - 2012-09-03, 15:24
Temat postu: Summer Cars Party 15.09.2012
"Już niebawem szósta edycja Summer Cars Party, największego Show Motoryzacyjno-Muzycznego w Polsce. SCP powstało dzięki zaangażowaniu śląskich (i nie tylko) klubów motoryzacyjnych i jest największym zlotem tego typu w Polsce. Summer Cars to jedna z nielicznych okazji, aby zobaczyć tysiące zmodyfikowanych i sportowych samochodów w jednym miejscu, spróbować sił w zawodach na ¼ mili, wziąć udział w rywalizacji starannie wyselekcjonowanych samochodów o tytuł tuningowego numeru 1 w kraju oraz zawodach car-audio. Poprzez zróżnicowanie tematyki docieramy do szerokiego grona odbiorców. Muzyka, rywalizacja i zabawa – tak w skrócie można opisać tegoroczną imprezę. Już 15.09.2012 zapraszamy po raz szósty na Lotnisko Muchowiec. Startujemy jak zawsze o 11.00, jednak bramy otwieramy już o 8.00. "
"Przewidujemy sporo atrakcji m.in.:

- finał akcji prospołecznej ,,Wrzuć bezpieczny bieg”, w tym również finał zawodów na symulatorach,
- pokazy motoryzacyjne i kaskaderskie. Podnoszące poziom adrenaliny pokazy: Monster Truck, drift, Motor & Quad Stunts,
- nie zabraknie również atrakcji dla "dużych chłopców", czyli Modele RC Drift wraz z przygotowanym torem,
- koncerty oraz pokazy taneczne, a podczas nich mnóstwo zabawy i konkursów,
- zloty motoryzacyjne podczas, których zobaczyć można samochody sportowe, modyfikowane, amerykańskie, rajdowe oraz motocykle,
- znane twarze ze świata sportu,
- wojna Północ-Południe, największy cykl imprez tuningowych w Polsce,
- wyścigi na 1/4 mili, konkurencje sprawnościowe oraz popisy samochodowe i motocyklowe,
- miasteczko targowe, a w nim: oferty specjalne, nowości branżowe, konkursy i atrakcje wystawców,
- zawody Car Audio, podczas których zawodnicy dążą do osiągnięcia jak najlepszego poziomu ciśnienia akustycznego,
- targi motoryzacyjne z ofertą lokalnych dealerów, firm oferujących części samochodowe, car audio, opony i wszelkiego rodzaju części do tuningu samochodów."

http://www.summercarspart...my-juz-niebawem

jjmalin - 2012-09-03, 19:28

ja melduję przybycie
Marek1603 - 2012-09-03, 20:24

Niestety ja odpadam w tym roku. Za dużo imprez, a raczej wydatków na nie.
Malutki - 2012-09-04, 15:56

Ja zdecydowanie wybieram Zrębice :-)
Marek1603 - 2012-09-04, 18:35

To jest impreza, która ma na celu m.in. zaprezentować kluby i oczywiście fury klubowiczów.
Lukas87 - 2012-09-15, 21:39

Było świetnie :mrgreen: ,pogoda taka sobie później wiało dość trochę i zimno się zrobiło a coś mnie naszło żeby wejść do centrum handlowego 3stawy a tam sobie stała dacia lodgy :-) jedyna dacia co zobaczyłem po za zlotem :mrgreen:
jjmalin - 2012-09-16, 08:07

ja mialem swoją zaparkowaną na parkingu podziemnym... o 15 wszedłem na lotnisko. Ale fajnie bo rozdawali kupon zniżkowy na przegląd w Tychach ( wymiana oleju gratis + 20% zniżki na obsługę osobowych dostawczych i ciężarowych ) więc wiem gdzie pojadę na przegląd. Symulator dachowania zaliczyłem... masakra... co do oleju to przesiadam sie na Mobil Super 3000 X1 full syntetyk bo full mam wlany do silnika