|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Zakup Dacii - Wyjątkowo dobry cennik na MCV
jan ostrzyca - 2013-01-05, 16:34 Temat postu: Wyjątkowo dobry cennik na MCV Zajrzałem na www.dacia.pl i stwierdzam, że tak dobrych cen na MCV nigdy nie było. Prawie pełna opcja benzynowa za mniej niż 40 tys. to okazja.
WhiteDragon - 2013-01-05, 19:27
Widać koniec produkcji...
laisar - 2013-01-05, 19:47
Niestety, wg wieści z salonów ten cennik jest niemal całkowicie wirtualny, bo samych MCV-ek zostało podobno już tylko jakieś kilkanaście egzemplarzy...
No, ale fakt, że jeśli komuś coś podpasuje, to cena pewnie będzie bardzo korzystna.
bebe - 2013-01-05, 23:03
laisar napisał/a: | Niestety, wg wieści z salonów ten cennik jest niemal całkowicie wirtualny, bo samych MCV-ek zostało podobno już tylko jakieś kilkanaście egzemplarzy...
No, ale fakt, że jeśli komuś coś podpasuje, to cena pewnie będzie bardzo korzystna. |
Aż mi przemknęło przez myśl, czy sobie takiej nie kupić, na zapas... One są takie fajne... :(
benny86 - 2013-01-05, 23:38
sedany w wersji laureate schodziły za niespełna 31 kzł w swoim czasie...
laisar - 2013-01-05, 23:54
Mnie też wpadła kiedyś taka myśl, ale szybko wypadła. Bo co bym zrobił z Numerem Dwa? Zakonserwował i oddał do przechowalni? Mój egzemplarz jest w dobrym stanie, nowa sztuka w niczym lepsza nie będzie, a za te pieniądze utrzymam obecny nabytek do własnej emerytury - i może nawet coś do niego dodam...
A poza tym jeszcze dłuższy czas będą jednak dostępne - np jako largus (:
Gasnik - 2013-01-06, 15:26
Z podobnie wyglądającego cennika kupowaliśmy Pick-Up'a, także nie ma co się zastanawiać, ino kupować, bo drugiej okazji nie będzie.
Raphael - 2013-03-02, 09:41
A czy po tym styczniowym cenniku wyszedł jeszcze jakiś inny oficjalny cennik Logana MCV? I kiedy w ogóle zdjęli ten samochód ze strony Dacii? (swoją drogą trochę dziwi mnie usuwanie ze strony samochodu, który wprawdzie nie jest już produkowany, ale jest jeszcze w sprzedaży)
Zbychu504 - 2013-03-02, 09:56 Temat postu: .. Cennik wklejony wcześniej jest ostatnim cennikim LOGANA MCV jaki się ukazał- innych nie będzie poniewaz auta już się kończą.
Ircys - 2013-03-02, 13:15 Temat postu: Re: ..
Zbychu504 napisał/a: | Cennik wklejony wcześniej jest ostatnim cennikim LOGANA MCV jaki się ukazał- innych nie będzie poniewaz auta już się kończą. |
A ile i jakie są jeszcze, bo ja trochę się waham?
Szajfus - 2013-03-04, 20:04 Temat postu: Re: ..
Ircys napisał/a: | Zbychu504 napisał/a: | Cennik wklejony wcześniej jest ostatnim cennikim LOGANA MCV jaki się ukazał- innych nie będzie poniewaz auta już się kończą. |
A ile i jakie są jeszcze, bo ja trochę się waham? |
W każdym salonie Renault -Dacia maja możliwość sprawdzenia w systemie jakie egzemplarze jeszcze im zostały w Polsce.
Także tylko podjechać i się pytać.
Gasnik - 2013-03-04, 20:06
Albo nawet zadzwonić. Tylko trzeba się spieszyć, pamiętam że tańszą wersję Pick-Up'a gwizdnęli nam sprzed nosa w dzień.
Marmach - 2013-03-04, 20:06
Ircys napisał/a: | A ile i jakie są jeszcze, bo ja trochę się waham? |
Nie ma co się wahać, to ostatni taki model na kuli ziemskiej! :D Potem będzie już tylko wybór pt zwykłe kombi vs żaglówka
Ircys - 2013-03-05, 08:32 Temat postu: Re: ..
Szajfus napisał/a: | Ircys napisał/a: | Zbychu504 napisał/a: | Cennik wklejony wcześniej jest ostatnim cennikim LOGANA MCV jaki się ukazał- innych nie będzie poniewaz auta już się kończą. |
A ile i jakie są jeszcze, bo ja trochę się waham? |
W każdym salonie Renault -Dacia maja możliwość sprawdzenia w systemie jakie egzemplarze jeszcze im zostały w Polsce.
Także tylko podjechać i się pytać. |
To mnie właśnie zastanawia, bo w moim "rejonowym" salonie sprawdzają i twierdzą, że MCV-ałek nie ma już w ogóle, a w innych je widzą... O co chodzi?
Pozdrawiam
DD - 2013-03-05, 12:18
Jakies niedobitki pewnie sie jeszcze gdzies w PL zachowaly, ale generalnie widac, ze to juz koniec - nawet na strone dacia.pl znikl juz MCV z listy gamy Dacia, pozostaly wylacznie nowe modele tzn. nowe Sandero, nowy Logan, Duster, Dokker, Lodgy, Dokker Van (no, przyjmijmy, ze Duster jako blisko 3-letni tez jest jeszcze w miare mowy).
Kto sie nie zalapal, a bedzie chcial w przyszlosci kupic nowego Logana MCV, to... pozostaje chyba tylko import prywatny Largusa z obwodu Kaliningradzkiego .
Raphael - 2013-03-20, 15:03 Temat postu: Re: ..
Ircys napisał/a: | To mnie właśnie zastanawia, bo w moim "rejonowym" salonie sprawdzają i twierdzą, że MCV-ałek nie ma już w ogóle, a w innych je widzą... O co chodzi? |
Prawdopodobnie chodzi o to, że "ło jejku, jak mi się nie chce". Coś tam może klikną, ale nie do końca i wychodzi, że "już nie ma". Ja nawet usłyszałem, że "nie ma sensu sprawdzać, bo na pewno już się wszystko sprzedało" :)
|
|