|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Zakup Dacii - Dacia Duster - ile trzeba czekać
kamicza - 2013-03-25, 10:37 Temat postu: Dacia Duster - ile trzeba czekać Witam forumowiczów. Dokonałem zakupu nowej Daci Duster w kredycie 50/50, od sprzedawcy obsługującego mój zakup usłyszałem że będę musiał poczekać do 2 tygodnie, ze swoich wcześniejszych doświadczeń wiem że zwykle trwa to dłużej(przynajmniej w Fordzie), chciałbym się dowiedzieć (może macie doświadczenie w tych sprawach) czy faktycznie trwa to 2 tygodnie czy mam się przygotować na dłuższy okres oczekiwania.
Zbychu504 - 2013-03-25, 11:35 Temat postu: Duster Możliwe,że Takie auto już dealer miał zamówione i już jechało do niego więc czas oczekiwania na pojazd jest taki a nie inny. Normalnie na DST trzeba czekać ok 4 - 5tygodni
Dar1962 - 2013-03-25, 12:05
jw - auto, o interesującej cię specyfikacji musi stać gdzieś na stoku. Gdybyś miał składać zamówienie na auto do produkcji, to okres oczekiwania wyniósłby ok półtora miesiąca. Szybciej się po prostu nie da (zlecenie produkcji, produkcja, transport itd) Gdy auto znajdzie się już u dilera, ze dwa dni potrwa jeszcze przygotowanie do wydania, jeśli zamówisz jakieś dodatkowe wyposażenie (np montaż radia, osłon nadkoli, czujniki, chlapacze itp) które montuje diler
|
|