|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Dział techniczny - Wygłuszanie bagażnika a fabryczne lpg
Karenzo - 2013-10-26, 22:01 Temat postu: Wygłuszanie bagażnika a fabryczne lpg W następny weekend chce wyłożyć tylne nadkola + podłogę bagażnika matami stp gold
Tutaj powstaje pytanie w wersji z fabryką lpg, nie mam otworu na zapasówke tylko prosta blacha do której od dołu jest przykręcony pojemnik .
Od góry są śruby mocujące raczej ich nie mogę zakleić bo w aso mi zerwą .
Czy są jeszcze jakieś elementy których nie mogę zakleić ?
Karenzo - 2013-10-29, 01:07
W takim razie czy ktoś wie w jaki sposób zdjąć plastikowe nadkola przednia i tylne .
Chce blache od zewnątrz potraktować sowicie BLACHGUMEM do wygłuszania zaledwie 40 zł za 3 kg
laisar - 2013-10-29, 01:21
Karenzo napisał/a: | w jaki sposób zdjąć plastikowe nadkola przednia i tylne |
Na ilustracji we właściwym temacie widać miejsca mocowań - http://www.daciaklub.pl/forum/download.php?id=5206
Karenzo napisał/a: | Chce blache od zewnątrz potraktować sowicie BLACHGUMEM |
A na pewno będzie się trzymał do fabrycznego "baranka", którego jest gruba warstwa w tylnej wnęce koła?
laisar - 2013-10-29, 01:28
Karenzo napisał/a: | Czy są jeszcze jakieś elementy których nie mogę zakleić ? |
Nie licząc otworów pod wkręty i spinki mocujące boczki, to chyba tylko otwory wentylacyjne (na bokach bagażniku z tyłu na dole), śruba kosza zapasu oraz podłogowe uszy mocowania bagażu.
Karenzo - 2013-10-29, 20:10
laisar napisał/a: |
Karenzo napisał/a: | Chce blache od zewnątrz potraktować sowicie BLACHGUMEM |
A na pewno będzie się trzymał do fabrycznego "baranka", którego jest gruba warstwa w tylnej wnęce koła? |
Na tyle mi bardzo nie zależy bo na tył od środka idą maty STP więc się wygłuszy
Jak piszesz że już tam coś jest to nie będę tego rozbierał
laisar - 2013-10-29, 22:08
Karenzo napisał/a: | Jak piszesz że już tam coś jest |
No przecież wystarczy zajrzeć (: - a te niepełne nadkola idą na wierzch.
Karenzo - 2013-10-30, 13:54
Mam pokryte całe podwozie powłoka antykorozyjną więc nie widać
|
|