Dziękuję za wyczerpującą odp.
Cóż czekamy do 10 stycznia i może sobie zafunduje.
P.S. To dziwne kupiłam nowe auto żeby do niego nie dokładać, a tu ciągle coś kupuję, też tak macie?
P.S. To dziwne kupiłam nowe auto żeby do niego nie dokładać, a tu ciągle coś kupuję, też tak macie?
Też mi się ciężko powstrzymać.. jeszcze bym kupił listwy ochronne, przyciemnił szyby, orurował.. tylko skąd na to kasę uzbierać (a tu jeszcze raty za Dustiego trzeba płacić ;)
Szyby akurat przyciemnione już mam, rury strasznie mi się podobają.
Raty na Dastiego również, ale jeszcze tylko 3,5 roku i go spłacę
No i oczywiście nie samym Dastim człowiek żyje, ale z nim łatwiej żyć (czyt. poruszać się)
Miło się gawędzi, ale czas coś zarobić, do miłego pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez BLONDI83 2012-12-28, 10:14, w całości zmieniany 1 raz
Chciałabym Serdecznie podziękować moim Daćkowym Mikołajom oraz Renault Polska za przemiły gest. Jest mi niezmiernie miło i jestem bardzo zadowolona. Dyplom oprawię w ramkę i powieszę na honorowym miejscu to jedna z milszych rzeczy jaka w życiu mnie spotkała. Pod koniec stycznia udaję się na profesjonalne szkolenie pierwszej pomocy medycznej w wypadkach komunikacyjnych, zatem będę starała się jeszcze lepiej wykorzystać posiadaną wiedzę. Jestem szczęśliwa, że mogę być z Wami! Do zobaczenia na zlocie i w terenie
P.S. Marku naprawdę mnie zaskoczyłeś
dziekuje_czerwona_roza2.gif Z całego serca dziękuję
Plik ściągnięto 13718 raz(y) 75,26 KB
Ostatnio zmieniony przez BLONDI83 2013-01-16, 20:58, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Jeep
Model: Grand Cherokee
Silnik: 4.7 V8
Rocznik: 2004 Pomógł: 26 razy Dołączył: 02 Sie 2010 Posty: 2388 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-01-16, 23:13
Część klubowiczów nie była świadoma, więc celem uświadomienia - my, klubowicze, wyraziliśmy swoją wdzięczność, a to: wręczając upominek oraz okolicznościowy dyplom (poniżej), zaś Renault Polska za naszą delikatną namową postanowiło ufundować dla Blondi kurs jazdy w trudnych warunkach w Szkole Jazdy Renault. :]
Ostatnio zmieniony przez laisar 2013-01-17, 09:09, w całości zmieniany 1 raz
Jeszcze raz dziękuję, na pewno jakoś się odwdzięczę, jeszcze nie wiem jak, ale coś wymyślę. Bardzo dziękuję i strasznie mi głupio, gdyby Marek się wygadał po co jadę pewnie bym nie dotarła...
Jeżeli chodzi o P.Mirka na chwile obecną nie powrócił do pracy, ma zawroty głowy i niedowład ręki. Czeka na turnus rehabilitacyjny i myśli o nowej Sandero STEPWAY, ale za nim do niej wsiądzie jeszcze długa droga... Niestety mieszka na stałe w okolicach Władysławowa, więc nie mogę go odwiedzić. Mam nadzieję, że będzie coraz lepiej.
Na pewno zdam relację z moich poczynań. O tym marzyłam
Część klubowiczów nie była świadoma, więc celem uświadomienia - my, klubowicze, wyraziliśmy swoją wdzięczność, a to: wręczając upominek oraz okolicznościowy dyplom (poniżej), zaś Renault Polska za naszą delikatną namową postanowiło ufundować dla Blondi kurs jazdy w trudnych warunkach w Szkole Jazdy Renault. :]
Świetny pomysł i podziekowanie. Trzeba takie rzeczy nagradzać chociażby takimi akcjami.
Fajnie, że Renault Polska też wzieło w tym udział.
Ode mnie słowo dziękuję nie jest wystarczające. Tak jak mówiłem przez tel mam nadzieję, że się spotkamy i wtedy podziękuję należycie. Niestety puki co nie wychodzę sam nawet z domu a prowadzić raczej już nie będę ale żonie za cudowną opiekę stepwaya kupię. Pozdrawiam
Aby powrócić do tematyki forum, którego głównym bohaterem jest samochód marki Dacia zadaję pyt.
Dzisiaj "odpalając" ogrzewanie szyby zauważyłam, że ten guziczek nie jest podświetlany, czy Dasti tak ma, czy mój nie świeci?
Ostatnio zmieniony przez BLONDI83 2013-01-18, 18:36, w całości zmieniany 1 raz
Dziwne bo tak ma być, od klimy AC się podświetla więc ten też powinien ale tak jest że się nie podświetla. Fakt że ogrzewanie tylnej szyby masz załączony masz zasygnalizowane przy liczniku świeci Ci odpowiednia kontrolka
Pytanie- wczoraj podczas kontroli (pozdrawiam Panów Policjantów ), Pan Policjant powiedział, że w przyszłym roku zmienia samochód i jego wybór padnie na Dustera po Liftingu, nie słyszałam nic o lifcie Dastiego, czy to prawda?
Czy jest jakiś prototyp?
Wiem, że jest kontrolka, ale skoro AC ma świecący guziczek to myślałam, że podgrzewanie też będzie świeciło. Jakoś brakuje mi tego. Głupie
Dla mnie też to jest głupie ale Panowie w Renault stwierdzili że nie będą nas "Daćkowców" rozpieszczać i jedno podświetlanie w zupełności wystarczy i będzie na jednej żaróweczce można zaoszczędzić tak to sobie tłumacze
Coś było na forum że na jesien 2013 ma wejść Duster po Lifcie ale to nie są informację oficjalne tylko spekulacje chyba.
Ostatnio zmieniony przez Dominus 2013-01-18, 18:58, w całości zmieniany 2 razy
Temat zamknęli zanim zadążyłem się wypowiedzieć ;) Również gratuluję postawy, nerwów ze stali i przede wszystkim SERCA, zastanawiam się jakbym ja sobie poradził w takiej sytuacji. Dałaś nam świetny przykład do naśladowania!
Ostatnio zmieniony przez Boogie 2013-01-18, 22:01, w całości zmieniany 1 raz
Aby powrócić do tematyki forum, którego głównym bohaterem jest samochód marki Dacia zadaję pyt.
Dzisiaj "odpalając" ogrzewanie szyby zauważyłam, że ten guziczek nie jest podświetlany, czy Dasti tak ma, czy mój nie świeci?
Tak jest i u mnie, swieci sie tylko kontrolka na desce
To ja sobie podświetlę to na różowo ot co
A tak na marginesie to już na Dastim wybiło mi 3000 tyś i w końcu mogłam przycisnąć jaki on ma fajny dźwięk, jak on mi się podoba, mam do niego słabość
Byłam dzielna mimo różnych opinii na temat dotarcia silnika ja postanowiłam do 3000 tyś nie przekraczać najpierw 2500 potem 3000 obrotów, myślę że Dasti za to się mi odwdzięczy. Motorek dotarłam to i Dastiego też.
Miłego weekendu ja do drugiej pracy jadę buuuuu
Ostatnio zmieniony przez BLONDI83 2013-01-19, 10:26, w całości zmieniany 1 raz
Proponuję wymiane oleju i filtra po 3 000. Po prawidłowym dotarciu jest to wskazane, choć serwis mówi że nie potrzeba. Silnik za to będzie chodził jak pszczółka i co ważne, to co zostało w oleju po dotarciu (może jakieś mikro cząstki) nie powinny się tam znajdować. Jest to pewien koszt ale myślę ze warto.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum