Marka: Dacia
Model: Był Logan MCV II PH II / jest Jogger
Silnik: Było 0.9 TCe LPG / jest 1.0 TCe LPG
Rocznik: 07.12.2016 / 2022
Wersja: Extreme 5-os.
Wysłany: 2016-12-02, 22:31 Logan Fan- niemiecki fan Daci
dzis tak sobie grzebałem i na trafiłem na kilka ciekawych filmików ukazujących "ucywilizowanie" Daci :)
Co prawda wszystkie filmiki dotyczą Logana MCV II, ale do reszty równierz może się przydać :)
LINK
Mnie osobiście urzekło wstawienie przełącznika zespolonego z Captura, tak aby mieć regulacje wycieraczek :)
Marka: Dacia
Model: Logan MCV II Ph1
Silnik: 1.2 16v 73KM
Rocznik: 2015 120kkm
Wersja: Laureate Pomógł: 22 razy Dołączył: 21 Sie 2015 Posty: 640 Skąd: Poznań
Wysłany: 2016-12-03, 14:15
Z tego co zrozumiałem, to tam było jeszcze jakieś programowanie, by te wycieraczki działały. [i coś gdzieś mi dzwoni, że jakiś dodatkowy moduł własnej roboty, ale może o inny mod chodziło, albo nawet innego jutubera]. A sam kanał przydał mi się bardzo, gdy szykowałem się do rozbierania i wyciszenia mojej mcvki, bo gość wszystko ładnie pokazuje.
Obejrzałem pasowanie dachu do poprzeczek i naprawę (klejenie) przez właściciela zrozumiałem, że jakość wykonania jest pod wielkim znakiem zapytania. No ale to ma być auto na pięć lat więc po co się przykładać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum