Wróble ćwierkają, że to może być zapowiedź Sandero phase deuxième... tzn... ekhm... przepraszam: fase segunda [; - to może jednak z ocenami zaczekać aż cokolwiek będzie faktycznie widać?
Marka: Skoda
Model: Octavia Tour II
Silnik: 1,4 16V
Rocznik: 2010 Pomógł: 3 razy Dołączył: 17 Cze 2010 Posty: 399 Skąd: Tarnobrzeg
Wysłany: 2010-10-24, 16:45
Nie wierze, że w Stepwayu będą jakieś rewelacje. Jeśli w modelu roku 2011 marzeniem jest komputer, boczne poduszki i el. lusterka.
Ciekawie wyglądający koncept firmy produkującej auta low costowe to raczej marzenie ściętej głowy - wszystko przecież zależy od księgowych.
_________________ Teoria nie zrobi z nikogo praktyka :)
pamiętajmy że to jest Ameryka Południowa i się sprzedaje się tam pod marką Renault mogą tam sobie lepiej doposażyć Stepawya( i tak jest ) myślę że jak w Europie dojdzie nowy kolor np. Brazowy z Dustera + beż(lub coś innego) będzie sukcesem .
_________________ Jestem handlowcem w salonie Carrara w Lublinie. Szukasz oferty na Nową Dacie? Pisz PW lub na e-mail
Wysłany: 2010-10-24, 17:42
laisar napisał/a:
Znaczy koncepcyjny Duster (Z52) nie istniał czy po prostu nie był dla Ciebie ciekawy? <;
Po Loganie, MCV, Sandero, chyba nikt nie spodziewał się, że Dacia zrobi aż tak duży krok z Dusterem zeby choc w czesci przypominał on kosmiczny prototyp. Wygrała koncepcja surowa i ascetyczna.
benny86 napisał/a:
Pytanie ile wspólnego ma wskazany koncepcyjny model Dustera
Dokładnie jak pisze Benny - nic.
No i pewnie o to chodziło, skoro tam jest to "prawdziwe" Reno... <;
Tak jak żonie mojego podwładnego, w temacie MCV Ph II Mogłaby być, byle nie miała znaczku "Dacia" bo rodzina wyśmieje. Żenada.
Autko ładne, ale przez zmiany w pasie przednim, jak dla mnie jakieś mniej wyraziste. A ja lubię charakterne
laisar napisał/a:
marektbg napisał/a:
Ciekawie wyglądający koncept firmy produkującej auta low costowe to raczej marzenie ściętej głowy
Znaczy koncepcyjny Duster (Z52) nie istniał czy po prostu nie był dla Ciebie ciekawy? <;
Ech, szkoda mi zewnętrznej bryły Dustera-Concepta. W środku mógłby mieć to samo co prawdziwy Duster plus poprawki w ergonomii i dla mnie byłby suuuper
A z RealDD z ConceptDD dzieli: prześwit, długość, rozstaw osi, szerokośc i pojemność bagażnika.
No cóż ale targecik jest raczej konserwatywny...
_________________ Czy chcesz, żeby Twoja pralka była inteligentniejsza od Ciebie?
Jest: Duster 1.6 16V 4x2 Laureate "Dragster":
Sageata Albastra Carpaţi Pentru Gaz ;)
Był: Logan 1.6 8V MPI Laureate "Rumburak"
Ostatnio zmieniony przez piotrres 2010-10-29, 18:21, w całości zmieniany 3 razy
Wysłany: 2010-10-29, 18:36
Bardzo ładny samochód - jak to ma do siebie Stepway. Jednak nie widać tu przecież jakiejś przepaści stylistycznej w porównaniu do obecnego Stepway'a - inne malowanie, felgi, dziwne niebieskie światła. bardziej to wygląda na Photoshopowy wybryk niż nowy model.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum