Witam
Moje zainteresowanie do fotografii postanowiłem "przelać" bardziej wizualnie i postanowiłem założyć stronę na FB
Nikon - fotografia w obiektywie amatora
NIKON D3100 + 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR + Helios 44M 2/58 + Filtr UV Hamma + statyw Camrock
Zapraszam do odwiedzin
Ostatnio zmieniony przez poznaniak1979 2014-03-26, 14:28, w całości zmieniany 1 raz
Całkiem fajne zdjęcia, tylko dlaczego nie prostujesz kadrów, bo sporo zauważyłem lecących w lewo lub prawo. Szczególnie to razi przy widokach gdy horyzont jest krzywy. i przy budynkach gdy Ostrów Tumski nam się wali
Ostatnio zmieniony przez Boogie 2014-03-12, 16:13, w całości zmieniany 3 razy
Marka: Dacia
Model: Dokker VAN
Silnik: 1.6 MPI
Rocznik: 2013
Wysłany: 2014-03-12, 18:03
Mogę polecić Ci jedno - więcej czytaj i jeszcze więcej strzelaj, ale troszkę bardziej świadomie i staraj się mieć jakieś pomysły na kadry, które mają jakiś hmmm przekaz, mniej przypadkowości.
poznaniak1979, rób, oglądaj, czytaj. Też od niecałego roku się trochę bardziej zająłem fotografią i w tej chwili nie mogę patrzeć na zdjęcia sprzed kilku miesięcy. Pełno błędów widzę ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum