Witajcie Daciownicy!
Jestem świeżutkim użytkownikiem czarniutkiego Logana MCV TCe 900. Samochód odebrałem w sobotę, więc jeszcze cieplutki . Znalazła się fajna oferta z 2013 r. więc nie trzeba było czekać tych nieszczęsnych 3 miesięcy tylko 2 tygodnie, super.
Pierwsza krótka trasa (120 km) już za mną, i zdecydowałem się otworzyć tu krótki temat w powitaniach, bo samochód mnie po prostu powalił. Wrażenie genialne. Jedzie się wygodnie, samochód cichutki (przynajmniej jak na razie do 120 km/h), no i wielka zaleta tego benzyniaka z turbiną, że nieźle odchodzi już przy niskich obrotach tak od 2000 obr/min, jak w dieslu, po prostu super. I to wszystko na dodatek przy średnim spalaniu 5 l/100 km, choć zobaczymy czy to się potwierdzi, nie wiem jeszcze bo nie mam komputera.
Tak że już się w autku zakochałem, no i za te pieniążki to rewelka.
Pozdrawiam
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum