Wypowiadasz umowę i czekasz na telefon. Jak za pierwszym razem zaproponują shit to podtrzymujesz wypowiedzenie i czekasz na następny telefon.Po kilku rozmowach miękną.
Wypowiadasz umowę i czekasz na telefon. Jak za pierwszym razem zaproponują shit to podtrzymujesz wypowiedzenie i czekasz na następny telefon.Po kilku rozmowach miękną.
tyle to ja wiem :) W N i nc+ jestem juz troche czasu ale pytanie bylo inne :)
Ja być może będę u nich przedłużał umowy. Mam 2 ... okres minimalny jednej kończy się w grudniu a drugiej w styczniu. Wypowiedzenia wysłane, czekam na telefony. Ale bez napinki ... jak nie zadzwonią z naprawdę baaaardzo korzystną ofertą, mówię im do widzenia. Przez lata ich oferta (a już zwłaszcza jak powstało nc+) nieco się popsuła.
A powiesz co i za ile ? Moze byc priw jak tu niechcesz :)
Ja zrobiłem właśnie tak, jak radzą koledzy powyżej. To na nich jedyny sposób, ta firma stosuje metodę na Typowego Mirka Handlarza Przedsiębiorcę, najpierw szukają frajera, dopiero po wypowiedzeniu zaczynają traktować Cię jak partnera.
Dostałem pakiet za 59 zł za.. 59 złotych (mistrz negocjacji! :)) , ale to i tak postęp w stosunku do pierwszej oferty, gdzie próbowali podnieść nam abo o ok. 20 zł. Co za dziadostwo.
A powiesz co i za ile ? Moze byc priw jak tu niechcesz :)
Ja zrobiłem właśnie tak, jak radzą koledzy powyżej. To na nich jedyny sposób, ta firma stosuje metodę na Typowego Mirka Handlarza Przedsiębiorcę, najpierw szukają frajera, dopiero po wypowiedzeniu zaczynają traktować Cię jak partnera.
Dostałem pakiet za 59 zł za.. 59 złotych (mistrz negocjacji! :)) , ale to i tak postęp w stosunku do pierwszej oferty, gdzie próbowali podnieść nam abo o ok. 20 zł. Co za dziadostwo.
Ach, te ich nazwy... Wydaje mi się, że wcześniej było coś, co się nazywało silver. Płacilismy 69 zł. Przy próbie przedłużenia zaproponowali coś za 79 zł. Po wypowiedzeniu - 59 zł.
Mamy wszystkie popularno-naukowe (na tym mi jedynie zależało), nie mamy zbyt wiele z filmu i sportu. Te nazwy pakietów mogę Ci wieczorkiem odgrzebać, jezeli w czymś może Ci to pomóc.
We wrześniu przedłużałem (wcześniej oczywiście wypowiedzenie). Umowa na 15 miesięcy, 89 zeta, wszystkie kanały z HBO, C+ oraz Filmox, bez Cinemax, History oraz dla dorosłych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum