Zwracam się z zapytaniem do użytownikow dokkerów . Od kilku dni obserwuję plamy /wody, oleju/ w garazu w okolicy przedniego koła od strony kierowcy . Wiadomo , że jest osłona . Niby ok. Ale wystaje jakaś rurka , byc moze którą wydostaje się nadmiar z kanałów odprowadzających wodę z karoseriii. Nie mam zdjęcia ,żeby to pokazać. Na dzis plama na podłodze. Czy mam się tym martwic. Proszę o podpowiedz.
witam
mam dokera już 7 lat ale z innym silnikiem , w moim do odprowadzenia skroplin z klimatyzacji wystaje rurka pod spodem silnika mniej więcej w centrum , innych rurek nie dostrzegłem , otwory montażowe do wprowadzania np. fluidolu w profile zamknięte zagłuszone są zaślepkami , nadkoli nigdy nie odkręcałem
Krystian67, odprowadzenie wody z klimy jest wyprowadzone na środku auta, mniej więcej pod parownikiem. Ty piszesz że plama jest w okolicy przedniego lewego koła, więc to raczej nie klima (Używasz teraz klimy?). Dużo pomogłoby określenie czy to woda, czy olej, czy jeszcze coś innego (np. może to być płyn hamulcowy)
_________________ Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum