Cześć
Od X lat w sumie się przymierzałem do Dustera... wpierw do 1 ale trochę był strach bo to nowe i tanie. Dwójkę już prawie kupiłem jednak wygrało rzutem na taśme inne auto. Teraz myślę o wersji 3 duster lub o bigsterze.
Na razie sobie obejrzałem organoleptycznie i cóż zachwytu nie ma. Musiałbym podtuningowac trochę to auto np dodając poduszeczkę pod lewy łokieć który zawsze opieram na drzwiach... a gdzie jest tam super twardy plastik.
Ale takie rzeczy są do ogarnięcia. Chciałbym się dowiedzieć od was co wam najbardziej przeszkadza w tym modelu. Jestem trochę "wybredny" także chce zobaczyć czy coś jest co dla mnie przekreśli te auto a co nie zauważam na 1 rzut oka. Wymieńcie ze 2-3 rzeczy najbardziej was irytujące. Może być wersji z 4x4 ale i fwd. Z góry dziękuje.
dodając poduszeczkę pod lewy łokieć który zawsze opieram na drzwiach... a gdzie jest tam super twardy plastik.
Bigster, przynajmniej mój, nie ma twardego plastiku, ale piankę. Nie jest to plusz z komnat wawelskich, ale nie jest to "twardy plastik". Jest ok.
Powiem tak: Bigster w hybrydzie, jest zwrotny, ma fajne przyspieszenie i potrafi mile zaskoczyć z spalaniem, a pamiętajmy, że aerodynamikę ma taką samą, jak żelazko...
Wziąłem hybrydę, bo automat i dużo ważny inny szczegół: Wielgachny, chłodzony schowek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum