No czy ja wiem? Bo czy ktoś rzeczywiście go o to podejrzewa? Zazwyczaj widać raczej coś przeciwnego - "oskarżanie" go o bycie typowym SUV-em <:
Tymczasem tak naprawdę jest cross-overem - czyli samochodem między-klasowym, czyli typowa jest jedynie jego nietypowość (; Jest bardziej terenowy, niż większość SUV-ów - zwłaszcza bratnich kompaktowych - ale oczywiście jednocześnie znacznie mniej dzielny niż prawdziwe terenówy.
(Mowa oczywiście o wersji 4x4, bo w 4x2 to już całkiem takie nie-wiadomo-co... (; ).
....bo w 4x2 to już całkiem takie nie-wiadomo-co... (; .
I za to go lubię
Generalnie piotrresy (Homo curiosus resoviensis ps.) lubią takie różne takie "nie-wiada-ca"
Aha,
"...Co ciekawe, wielokrotny uczestnik rajdu Dakar, J-L. Schlesser twierdzi, że przy odpowiednim doborze ogumienia, nie ma takiego terenu, gdzie napęd na cztery koła byłby naprawdę potrzebny..."
Jadę wymieniać opony na "traktory"
A tu materiał ilustracyjny:
Aha,
"...Co ciekawe, wielokrotny uczestnik rajdu Dakar, J-L. Schlesser twierdzi, że przy odpowiednim doborze ogumienia, nie ma takiego terenu, gdzie napęd na cztery koła byłby naprawdę potrzebny..."
Moje marne doswiadczenie (3 miesiace pracy polegajacej w wiekszosci na jezdzeniu po terenie gdzie nie bylo ani kawalka utwardzonej drogi, za to byly gorki i cowieczorne ulewy) w sumie to potwierdza - w starym F150 z terenowymi oponami tylko raz musialem zalaczyc naped na przod, gdy wpakowalem sie w skalki. I tak nie pomoglo, bo chwile pozniej skalki przebily dwie opony
Z tym, ze to byla jazda nie dla samej jazdy - musialem dotrzec do celu, tylko po trudnym terenie. Jak patrze na niektore offroadowe tory, to sam nie wiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum