Marka: Opel
Model: Astra
Silnik: 1.6 CDTI
Rocznik: 2016 Pomógł: 4 razy Dołączył: 15 Wrz 2007 Posty: 325 Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-02-08, 17:55
Sandero calkiem ladnie sie prezentuje i wroze temu modelowi duzy sukces, jezeli bedzie w rozsadnej cenie. Do miasta idealny i napewno znajdzie wielu chetnych.
Ale tak czy owak - ładny. A jakie ładne byłoby z niego kombi... (;
Cóż poczekamy na salon genewski ad 2008
Takia mniejsza kombi-loganka to byłoby coś w sam raz dla mnie. MCV za duży, a zona boi się że coś taiego zaraz by obiła.
Ten lipny "lift back" jest po prostu śliczny eeech.....
_________________ Czy chcesz, żeby Twoja pralka była inteligentniejsza od Ciebie?
Jest: Duster 1.6 16V 4x2 Laureate "Dragster":
Sageata Albastra Carpaţi Pentru Gaz ;)
Dzisiaj jeszcze wielu ludzi patrzy nieprzychylnym okiem na logana, ale zobaczą cwaniaki za kilka lat, jaką prestiżową marką będzie Dacia, będzie tak samo w cenie jak skoda czy seat.
Marka: renault
Model: thalia
Silnik: 1,2 benzyna Pomógł: 6 razy Dołączył: 20 Wrz 2007 Posty: 1109 Skąd: krakow
Wysłany: 2008-02-09, 20:26
z tego co widze, to jest to raczej liftback, czyli pokrywa bagaznika podnosi sie razem z szyba. takie troche coupe. ale nie ma dwoch zdan, ladne to jest. pozdr
Dzisiaj jeszcze wielu ludzi patrzy nieprzychylnym okiem na logana, ale zobaczą cwaniaki za kilka lat, jaką prestiżową marką będzie Dacia, będzie tak samo w cenie jak skoda czy seat.
A my będziemy pionierami którzy powiedzą "a nie mówiłem". Sęk w tym że wraz z wprowadzaniem coraz nowszych i bardziej zaawansowancyh modeli nie da się utrzymać super niskiej ceny (vide skoda/seat). Ale niech tam... niech nam Daćka się rozwija na zdrowie
ciekawe, bo ten logan-liftback nieco przypomina mi moje szkice w ołówku gdy zastanawiałem się jak powiększyć otwór załadunkowy, by w pełni móc wykorzystać te 510-L.
Bo często wejście do bagażnika okazuje się ciut małe
Marka: Opel
Model: Astra
Silnik: 1.6 CDTI
Rocznik: 2016 Pomógł: 4 razy Dołączył: 15 Wrz 2007 Posty: 325 Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-02-12, 14:06
GeRRaD napisał/a:
A my będziemy pionierami którzy powiedzą "a nie mówiłem". Sęk w tym że wraz z wprowadzaniem coraz nowszych i bardziej zaawansowancyh modeli nie da się utrzymać super niskiej ceny (vide skoda/seat). Ale niech tam... niech nam Daćka się rozwija na zdrowie
Ale i tak skoda jest cenowo tansza niz vw, wiec dacia zawsze bedzie konkurencyjna cenowo dla innych marek.
Zreszta jakby nie patrzec juz teraz jest mala roznica cenowa pomiedzy loganem, a chociazby thalia i nikt nie narzeka
Thalia w porównaniu z Loganem jest ok. o 10cm węższa , 10cm niższa i 10cm krótsza siedziałem w thali tam jest o wiele mniej miejsca zwłaszcza z tyłu w porówaniu z Loganem.
te listwy ochronne na dole to... chore największa wypukłość i najwięcej uszkodzeń jest w środkowej części drzwi. Listwy przypominają mi te z malucha.
Pozatym "mordka" bardziej współczersna , ale straciła swój "szeroki usmiech", ciekawe jak wygląda w środku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum