Dzieki :)
Jezdzilem wczesniej punto, seatem, alfa 147,156,159 :) zmienilem ze wzgledu na powiekszajaca sie rodzine :) w 159 problem jest z bagaznikiem...kolejna sprawa to konsumpcja benzyny (alfa palila 200 euro na miesiac, logan 50...), podatek drogowy (alfa 800 euro, logan 180), ubezpieczenie (alfa 1100euro, logan 400), koszty serwisowania... To byl rozsadny zakup :) ale nie powiem...podoba mi sie sylwetka nowych Dacii :) porownywalem z innymi markami ale nie chcialem pakowac sie w wysokie koszta utrzymania i ceny wyjsciowej. Przejechalem sie loganem i bylem zaskoczony jak przyjemnie sie prowadzi, silnik 1.5 jezeli nie jest w trybie eco ladnie dajeb rade na autostradzie ( tu ludzie nie jezdza szybko wiec do 150 ladnie sie rozpedza). Auto proste wiec jak dla mnie to zaleta...bo im auto starsze z czasem tym wiecej elektroniki pada niestety = wysokie koszta utrzymania. W 159 mialem pelna opcje ale z wiekszosci funkcji i tak nie korzystałem. Z czasem wnerwialo mnie to ile musze inwestowac w wymiane np jakiegos glupiego czujnika. Ludzie narzekaja w dacii na skrzynie biegow ale w porownaniu z innymi autami chodzi naprawde gładko i przyjemnie :)
kupilem wlasnie kolpaki z Polski bo te co sa w IE nie sa zbyt fajne :P
mam nadzieje ze ich wyglad nie przegnie z "tuningiem" ktorego nie lubie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum