Marka: Dacia
Model: Sandero I oraz MCV II
Silnik: 1.5 dci oraz 1.2 16V LPG Pomógł: 11 razy Dołączył: 10 Paź 2010 Posty: 1103 Skąd: Mikołów
Wysłany: 2012-09-03, 15:24 Summer Cars Party 15.09.2012
"Już niebawem szósta edycja Summer Cars Party, największego Show Motoryzacyjno-Muzycznego w Polsce. SCP powstało dzięki zaangażowaniu śląskich (i nie tylko) klubów motoryzacyjnych i jest największym zlotem tego typu w Polsce. Summer Cars to jedna z nielicznych okazji, aby zobaczyć tysiące zmodyfikowanych i sportowych samochodów w jednym miejscu, spróbować sił w zawodach na ¼ mili, wziąć udział w rywalizacji starannie wyselekcjonowanych samochodów o tytuł tuningowego numeru 1 w kraju oraz zawodach car-audio. Poprzez zróżnicowanie tematyki docieramy do szerokiego grona odbiorców. Muzyka, rywalizacja i zabawa – tak w skrócie można opisać tegoroczną imprezę. Już 15.09.2012 zapraszamy po raz szósty na Lotnisko Muchowiec. Startujemy jak zawsze o 11.00, jednak bramy otwieramy już o 8.00. "
"Przewidujemy sporo atrakcji m.in.:
- finał akcji prospołecznej ,,Wrzuć bezpieczny bieg”, w tym również finał zawodów na symulatorach,
- pokazy motoryzacyjne i kaskaderskie. Podnoszące poziom adrenaliny pokazy: Monster Truck, drift, Motor & Quad Stunts,
- nie zabraknie również atrakcji dla "dużych chłopców", czyli Modele RC Drift wraz z przygotowanym torem,
- koncerty oraz pokazy taneczne, a podczas nich mnóstwo zabawy i konkursów,
- zloty motoryzacyjne podczas, których zobaczyć można samochody sportowe, modyfikowane, amerykańskie, rajdowe oraz motocykle,
- znane twarze ze świata sportu,
- wojna Północ-Południe, największy cykl imprez tuningowych w Polsce,
- wyścigi na 1/4 mili, konkurencje sprawnościowe oraz popisy samochodowe i motocyklowe,
- miasteczko targowe, a w nim: oferty specjalne, nowości branżowe, konkursy i atrakcje wystawców,
- zawody Car Audio, podczas których zawodnicy dążą do osiągnięcia jak najlepszego poziomu ciśnienia akustycznego,
- targi motoryzacyjne z ofertą lokalnych dealerów, firm oferujących części samochodowe, car audio, opony i wszelkiego rodzaju części do tuningu samochodów."
Marka: Dacia
Model: Sandero I oraz MCV II
Silnik: 1.5 dci oraz 1.2 16V LPG Pomógł: 11 razy Dołączył: 10 Paź 2010 Posty: 1103 Skąd: Mikołów
Wysłany: 2012-09-15, 21:39
Było świetnie ,pogoda taka sobie później wiało dość trochę i zimno się zrobiło a coś mnie naszło żeby wejść do centrum handlowego 3stawy a tam sobie stała dacia lodgy jedyna dacia co zobaczyłem po za zlotem
_________________ Dacia jest bogiem, prędkość nałogiem, sandero podstawą, turbo zabawą
Witaj Gość :)
ja mialem swoją zaparkowaną na parkingu podziemnym... o 15 wszedłem na lotnisko. Ale fajnie bo rozdawali kupon zniżkowy na przegląd w Tychach ( wymiana oleju gratis + 20% zniżki na obsługę osobowych dostawczych i ciężarowych ) więc wiem gdzie pojadę na przegląd. Symulator dachowania zaliczyłem... masakra... co do oleju to przesiadam sie na Mobil Super 3000 X1 full syntetyk bo full mam wlany do silnika
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum