Strona korzysta z plikow cookie w celu realizacji uslug zgodnie z Polityka prywatnosci.

Mozesz okreslic warunki przechowywania lub dostepu do cookie w Twojej przegladarce lub konfiguracji uslugi.

DACIA Klub Polska  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Ogłoszenie 
JEDNA SPRAWA = JEDEN TEMAT

Poprzedni temat :: Następny temat
Parking strzeżony w W-wie
Autor Wiadomość
leszeks
[Usunięty]

Wysłany: 2013-01-28, 18:51   Parking strzeżony w W-wie

Witam Państwa!
Czy ktoś z Was może mi wskazać parking strzeżony w Warszawie na Woli w okolicach ul.Redutowej?
Ostatnio zmieniony przez leszeks 2013-01-28, 18:52, w całości zmieniany 1 raz  

Kristoff 

Marka: Dacia
Model: Logan MCV
Silnik: 1,5 dCi
Rocznik: 2007
Wersja: Laureate 5 os.
Wysłany: 2013-01-28, 20:00   Re: Parking strzeżony w W-wie

Jest taki parking na rogu ulic Sowińskiego i Szulborskiej. Mieszkałem na Sowińskiego 10 lat i z niego korzystałem, jest dość duży i zawsze jakieś miejsca na kilka dni dla gości dawało radę znaleźć. Z tym, że się jakiś czas temu przeprowadziłem, więc 100% pewności, ze to dalej istnieje, dać nie mogę, niemniej na Google Street View widać ten parking dość dobrze.

Pozdrawiam,

leszeks
[Usunięty]

Wysłany: 2013-01-29, 04:37   

Od 1-go stycznia 2013 nie ma już tego parkingu, developer będzie budował bloki...
Znałem ten parking, stawałem na nim i tak mi powiedział portier - faktycznie byłem tam dwa dni temu, budka nadal stoi ale nie ma ani jednego auta na placu.

wiciu_r 

Model: Lodgy
Silnik: 1.6Mpi
Rocznik: 2012
Wersja: Laureate 5 os.
Wysłany: 2013-01-29, 17:57   

Jak tylko tymczasowo i na 2-3 godzinki to znajomy podpowiedział mi aby korzystać z usług "podmiotów gospodarczych" tych co puszki i flaszki zbierają, a śpią po dworcach. Wypróbowałem kiedyś w Świnoujściu, gość chciał 2zł, dostał dychę. Jak wróciłem po 2 godzinach to koło auta stało ich 2 lekko podchmielonych i rozglądających komu by tu wpierd...
Podziękowałem i pojechałem. Jakiś czas później tamtejszy sklepikarz powiedział, że często sobie tak dorabiają i pod ich "opieką" auta nikt nie ruszy bo nie ma ich czym zastraszyć, a kumpli mają dużo.

leszeks
[Usunięty]

Wysłany: 2013-01-30, 17:23   

Potrzebuję parkingu na jedną noc z soboty na niedzielę.
W dzień zostawiam Daćkę na ulicy, ale obawiam się, że w nocy ktoś może nie zauważyć otwieracza do butelek na grillu :)

benny86 

Marka: Chevy
Model: Aveo
Silnik: 1.2
Rocznik: 2009
Wysłany: 2013-01-30, 17:27   

Kiedyś potrzebowałem parkingu w centrum Krakowa i dogadałem się ... z ochroniarzem jednego z dealerów samochodowych:D Facet chciał 4pak ciemnozłocistego trunku, odstawiłem w piątek o 19.00 w sobotę o 7.00 odebrałem (mieli jeszcze zamknięte, ale to nie był problem :mrgreen: )

sereq 

Model: Sandero Stepway
Silnik: 0.9 TCe 90 KM
Rocznik: 2013
Wersja: Laureate
Wysłany: 2013-01-30, 20:23   

leszeks napisał/a:
Potrzebuję parkingu na jedną noc z soboty na niedzielę.
W dzień zostawiam Daćkę na ulicy, ale obawiam się, że w nocy ktoś może nie zauważyć otwieracza do butelek na grillu :)

Jak nie znajdziesz nic bliżej to jest parking strzeżony osiedlowy na Krępowieckiego na wysokości nr 9. Nie jest zbyt duży, ale na jedną noc może coś się znajdzie, szczególnie w czasie ferii.

marchel
[Usunięty]

Wysłany: 2013-01-30, 20:42   

wiciu_r napisał/a:
Jak tylko tymczasowo i na 2-3 godzinki to znajomy podpowiedział mi aby korzystać z usług "podmiotów gospodarczych" tych co puszki i flaszki zbierają, a śpią po dworcach. Wypróbowałem kiedyś w Świnoujściu, gość chciał 2zł, dostał dychę. Jak wróciłem po 2 godzinach to koło auta stało ich 2 lekko podchmielonych i rozglądających komu by tu wpierd...
Podziękowałem i pojechałem. Jakiś czas później tamtejszy sklepikarz powiedział, że często sobie tak dorabiają i pod ich "opieką" auta nikt nie ruszy bo nie ma ich czym zastraszyć, a kumpli mają dużo.

Hehe kiedyś też u takich zamówiłem "czuwanie". :)

leszeks
[Usunięty]

Wysłany: 2013-01-31, 17:29   

Dzięki wszystkim za pomoc

Odpowiedz do tematu