Marka: (nie posiadam)Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.5 dCi 105 KM 4x4
Rocznik: 2010
Wersja: Prestige
Wysłany: 2008-07-22, 14:28 23 lipca ogłoszę wyniki porównania.
Chociaż to porównianie jest trochę w stylu,,badanie kilku detali by udowodnić że to czeszka
(Skoda)jest najlepsza.Jutro,23 VII będę miał czas by kupić ,,AŚ''(kupuję go w mieście).
Na www.auto-swiat.pl po zalogowaniu się macie dostęp do małej cząstki każdego artykułu.
PS.Proszę nie podawać za mnie wyników.
Kupuję gazety by dokładnie przeczytać każdy artykuł,opis,listy czy zapowiedź.Zwracam uwagę na tabele.Więc najlepiej będzie jak przeczytam cały artykuł i wyniki,a potem napiszę tutaj wyniki i wady/zalety każdego z tych aut.
_________________ W życiu najważniejszy jest zdrowy rozsądek.
Marka: Renault
Model: Laguna Grandtour
Silnik: 1,8 16V + Gaz Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Cze 2008 Posty: 213 Skąd: Powiat Piaseczno
Wysłany: 2008-07-22, 21:56 Re: 23 lipca ogłoszę wyniki porównania.
paweloo97 napisał/a:
Chociaż to porównianie jest trochę w stylu,,badanie kilku detali by udowodnić że to czeszka
(Skoda)jest najlepsza.Jutro,23 VII będę miał czas by kupić ,,AŚ''(kupuję go w mieście).
Na www.auto-swiat.pl po zalogowaniu się macie dostęp do małej cząstki każdego artykułu.
PS.Proszę nie podawać za mnie wyników.
Kupuję gazety by dokładnie przeczytać każdy artykuł,opis,listy czy zapowiedź.Zwracam uwagę na tabele.Więc najlepiej będzie jak przeczytam cały artykuł i wyniki,a potem napiszę tutaj wyniki i wady/zalety każdego z tych aut.
NIE PISZ ŻADNYCH WYNIKÓW, BO I TAK NAJLEPSZE AUTO TO DACIA - W KOŃCU JEST TO DACIA KLUB, a nie fan klub auto świata i innych marek samochodów.
Koledzy - może się mylę to wyprowadźcie mnie z błędu.
_________________ Poprzednie auto : Dacia Logan 1,4 MPI B+G.
Obecnie : Laguna II 1,8 16 V B+G
Wysłany: 2008-07-22, 22:04 Re: 23 lipca ogłoszę wyniki porównania.
KONRAD napisał/a:
Koledzy - może się mylę to wyprowadźcie mnie z błędu.
Wyprowadzam Cię
Z tego co się orientuję, to Paweloo nie jest fanem Skody. A Auto-Świat jaki jest, to chyba większość wie (Skoda musi wygrywać)
Spokojnie. A co Ty robiłeś jak miałeś 11 lat?
No i niby w tym porównaniu bierze udział Sandero.
Marka: KIA
Model: Rio
Silnik: 1.4 16V
Rocznik: 2012 Pomógł: 13 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 1371 Skąd: Warmia
Wysłany: 2008-07-22, 22:19
paweloo97 napisał/a:
To moze zrobic kazdy w swoim zakresie. W tym dziale chyba wystarczy podac info, ze gdzies jest art o Dacii ub inny ciekawy, godny uwagi uzytkownikow forum...
23 jest a ja wyników i recenzji wciąż nie widzę :( - coś mi sie wydaje że kolega paweloo97, zesłabł z wrażenia.
_________________ LOGAN 1.5 DCI (niestety troszke się poobijał i został sprzedany)
Przejechane 97000km, Only ON BP ULTIMATE.
Pozdrawia Krystian
gram w http://www.speedimspeed.pl
Wysłany: 2008-07-23, 09:50 Re: 23 lipca ogłoszę wyniki porównania.
KONRAD napisał/a:
Cytat:
A co Ty robiłeś jak miałeś 11 lat?
Za moich czasów ...... wychodziłem na podwórko z kolegami, graliśmy w kapsle, w pikuty i inne.
Jesteśmy w podobnym wieku - na pewno nie siedziało się przed telewizorem i komputerem (bo nie było ; chociaż jakieś tam początki u kogoś na Spektrum pamiętam). Była głównie piłka nożna, jakieś podchody, "wojny" i rowery ... ale każdy na swój sposób pasjonował się motoryzacją. Ja miałem kilkaset wycinków (prezentacje samochodów z ostatniej strony) z Motora (pamiętam - sprzedałem je za niezłą forsę ).
Marka: Renault
Model: Laguna Grandtour
Silnik: 1,8 16V + Gaz Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Cze 2008 Posty: 213 Skąd: Powiat Piaseczno
Wysłany: 2008-07-23, 10:04
wox napisał/a:
każdy na swój sposób pasjonował się motoryzacją
Masz rację ... pasja jest najważniejsza. Oby chłopakowi się nie odmieniło i ze swojej pasji uczynił sposób na życie.
Ale zgadzam się w pełni z tym stwierdzeniem :
KaS602 napisał/a:
wystarczy podac info, ze gdzies jest art o Dacii ub inny ciekawy, godny uwagi uzytkownikow forum...
_________________ Poprzednie auto : Dacia Logan 1,4 MPI B+G.
Obecnie : Laguna II 1,8 16 V B+G
Wysłany: 2008-07-28, 07:21
Wyniki są w temacie zapowiadającym porównanie:,,Za tydzień ,,Auto Świat'' obowiązkowy.
Opisałem też tam kilka rzeczy np.jak sobie poradziły w teście łosia,oraz co można za różnicę w cenie Sandero 1.6 Laureate i Polo 1.4 Trendline.
Wysłany: 2008-07-28, 07:30
wox napisał/a:
na pewno nie siedziało się przed telewizorem i komputerem (bo nie było ; chociaż jakieś tam początki u kogoś na Spektrum pamiętam). Była głównie piłka nożna, jakieś podchody, "wojny" i rowery ... ale każdy na swój sposób pasjonował się motoryzacją. Ja miałem kilkaset wycinków (prezentacje samochodów z ostatniej strony) z Motora (pamiętam - sprzedałem je za niezłą forsę ).
Ech....mój brat w moim wieku to normalnie kojekcjonował gazety z autami.Ja też to robie .No na kompie to siedze,ale na TV to już nie.(praktycznie tylko wieczorem przed snem)mam też problem bo nie mam w pobliżu żadnego kolegi...
Ale w wakcje sie nie nudze:mam 3 krowy,30-parę kur,2 psy,6 kotów,7 ha pól,zboża,ziemniaki,trawy.....warzywa,sad.To mam dużo do wyboru.Teraz troche tak jak brat w moim wieku jeździł na ryneczek z tatą jak moja mama była przez pół roku w szpitalu(była w ciąży po której urodziła mnie)tak i ja jeżdzę;11-12 h poza domem.Wstaję o 5:00,wyjazd 5:30,giełda 6:00 ryneczek 7:00-7:30,pakowanie 18:00(teraz to o 17 bo mój brat prosi na wesele)przyjazd do domu 18:00(latem tak normalnie to ok.19:00)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum