Witam.
Posiadam Dusera od września. Po 2 miesiącach jakiś cymbał porysował mi drzwi przednie choć auto stało na przeciw klatki schodowej pod latarnią. Dziś się dowiedziałem że z tej samej strony auto mam porysowane na całej długości. Nie wiem czy to zawiść ludzi , czy inne cholerstwo.
Napiszcie czy macie podobne spostrzeżenia.
może parkujesz na miejscu które zajmował wcześniej ktoś inny? to całkiem prawdopodobne, albo zwykła zawiść. Jest taka piosenka Big Cyca w której refren brzmi: ''sąsiedzi, tak bardzo, bardzo kocham was...'' współczuje koledze.
Naklej naklejkę "obiekt monitorowany", a w oknie zaświeć jakąś czerwoną migającą diode. Można takie kupić w sklepie elektronicznym za parę zł. I powiedz jednemu sąsiadowi że musiałeś kamere zamontować. Masz jak w banku po problemie.
Naklej naklejkę "obiekt monitorowany", a w oknie zaświeć jakąś czerwoną migającą diode. Można takie kupić w sklepie elektronicznym za parę zł. I powiedz jednemu sąsiadowi że musiałeś kamere zamontować. Masz jak w banku po problemie.
Albo wybiją szybę żeby pożyczyć kamerę, a później za oszustwo zardzewiałym gwoździem dokoła samochodu :D
Moja znajoma ma przemilego sasiada - bylego UBeka. Jak tylko ktos sobie kupil nowy samochod i zaparkowal naprzeciwko kamienicy na drugi dzien mial staloryty na aucie. Tak wiec oszolomow nie brakuje.
No właśnie nie jest tak że zawsze w tym samym miejscu parkowania . jedno było pod domem a drugie na parkingu Galerii Handlowej. Pod domem podejrzewam życzliwych sąsiadów zawistnych bo trochę biedna dzielnica i pijaczki , na parkingu życzliwego którego boli bo jeździ jakimś starym gratem . A diodę ma seryjną migającą.
_________________ Darek Wrocław
Ostatnio zmieniony przez metysw 2012-01-11, 18:56, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Dacia
Model: Duster II
Silnik: 1.6 SCE
Rocznik: 2018 Pomógł: 3 razy Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 730 Skąd: lubuskie
Wysłany: 2012-01-11, 21:04
Problemem dustera może być fakt, iż to auto zaciekawi też i mendę, która z kilkunastu innych popularnych modeli na parkingu wyłowi ślepiami akurat Dustiego bo nigdy takiego nie widział i ożeni bok gwoździem...
Marka: Chevy
Model: Aveo
Silnik: 1.2
Rocznik: 2009 Pomógł: 31 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 2944 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2012-01-11, 21:17
Niestety, niektórym żal dupe ściska jak sąsiad kupi coś nowego/lepszego. Mój "ulubiony" sąsiad np. próbował wmówić mi że przy parkowaniu aveo krótko po zakupie stuknąłem w jego poobijanego i poobdzieranego poloneza... który stał 20 metrów dalej
Drzwi od kierowcy , lecz auto nie stało na chodniku tylko obok jak zawsze pod domem, a drugim razem idealnie w miejscu na parkingu poziomowym tyle że było pierwsze od ciągu kominikacyjnego :(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum