i świeci się cały czas? dobry bajer byłby gdyby załączało się to np po zgaszeniu silnika i wyłączało po zamknięciu auta tak jak lampka na podsufitce, wszak znana jest mi sytuacja gdy ktoś pierwszy raz ze mną jedzie sandaczem i wieczorem przy wysiadaniu tak oto rzecze: "ku*$@ gdzie tu masz te klamkie". takie to to bym chciał.
tak tylko aby zapalic te diody trzeba by podpiac sie pod sterownik lapki ewentualnie pod sama lampke aby klamki palily sie kiedy to kierowca chce mnie osobiscie odpowiada jak sa cały czas właczone jedynie na samym poczatku troche za jasno swiecily ale i na to sposob znalazlem kupiłem czarny lakier do paznokci i troche przymalowalem diode teraz jest IDEAL
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2012-02-16, 20:11
mnie się podoba - tylko lepiej by było gdyby świeciły na pomarańczowo jak reszta lampek - trzeba znaleźć inny lakier do paznokci
Marka: Jeep
Model: Grand Cherokee
Silnik: 4.7 V8
Rocznik: 2004 Pomógł: 26 razy Dołączył: 02 Sie 2010 Posty: 2388 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-02-16, 20:51
mpoldek napisał/a:
tak tylko aby zapalic te diody trzeba by podpiac sie pod sterownik lapki
...co nie jest jakimś strasznym problemem, bo sterownik przygasania lampki siedzi w UCH, a nie w lampce. Kiedyś jackthenight mi to nawet tłumaczył, z podaniem pinów UCH włącznie, ale to już do odszukania dla chętnych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum