Marka: Jeep
Model: Grand Cherokee
Silnik: 4.7 V8
Rocznik: 2004 Pomógł: 26 razy Dołączył: 02 Sie 2010 Posty: 2388 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-02-21, 17:11
mpoldek napisał/a:
no to juz zglupialem bo to znaczna roznica bursztynowy negatywny a pozytywny :P
Diametralna. :D "Negatywny" to bursztynowe literki na czarnym tle. "Pozytywny" na odwrót - czarne literki na bursztynowym tle. Zobacz, jak masz na wyświetlaczu między zegarami (przed liftem było "pozytywnie", po lifcie jest "negatywnie") i dobierz odpowiednio, albo jak tam sobie stryjenka winszuje. :)
JNT- Artur, nie bądź taki skromny, fachowcowi nie przystoi. To nie była przesada z mojej strony a moja opinia po obejrzeniu Twojego rozwiązania na Forum.
Trochę inwencji a i Ty możesz zarobić na swoim rozwiązaniu. Nastały takie czasy, że informacja jest najdroższa, sam z tego korzystam.
Niestety nie mogę doczytać, czy słuchając np RMF-FM będę widział autora piosenki, czy temperaturę.
Jeśli będę musiał przełączać się pomiędzy zaprogramowanymi stacjami żeby zobaczyć temperaturę to jest to moim zdaniem średnie rozwiązanie.
Panowie, a jak ten Cubowy termometr zamontować do auta na gwarancji?
Nie przyczepią się w ASO o grzebanie w bezpiecznikach czy lampce oświetlenia wewnętrznego?
Jak znam gwarantów to przy problemie z elektryką od razu powiedzą że to spowodowane jest termometrem.... chyba lepiej go podłączyć do gniazda zapalniczki i używać tylko jako termometru bez grzebania w temperaturach silnika itp.....
Ostatnio zmieniony przez jkab 2012-02-23, 18:27, w całości zmieniany 1 raz
Każdy ma swój problemik. Ja mam Bursztyn negatywny w desce ale radio to bursztyn pozytywny.
Sprzedawca twierdzi, że w ciągu dnia lepiej widoczny jest bursztyn pozytywny, mnie sie wydaje że negatywny
I masz "babo" placek
Każdy ma swój problemik. Ja mam Bursztyn negatywny w desce ale radio to bursztyn pozytywny.
Właśnie doszłam do takiego wniosku, że na pewno tak mam. Czyli pozytyw i negatyw wzajemnie się znoszą, a ja dlatego się tak głowię Jak tylko pójdę do samochodu, od razu to sprawdzę.
pytanko: czy miejsce na termometr wskazane poniżej będzie odpowiednie? nie jest tam aby za gorąco od przewodów z powietrzem? i czy się zmieści, termometr z tej aukcji "wchodzi" na 2 cm. Odkąd nie palę nic tam nie wożę, wcześniej jeździły szlugi
jkab, ja też chce tę za 105, link dałem z droższej wersji bo miałem pod ręką. Przed chwilą się przyglądałem jadąc i poza podsufitką nie widzę bardziej sensownego miejsca
@ Limo - ja nie zamierzam kroić 5-dniowej podsufitki. Musi byc inne wyjście...
@ Tweeciak - w nowych Loganach wyświetlacz jest inny. Są bursztynowe literki na prawie czarnym tle (właściwie to na czarnym). Dokładnie jak termometr ma w opcji "bursztynowy negatywny". Przynajmniej ja tak mam w mojej eMCeVałce.
cos jak na dolnym zdjęciu. Jak widzisz zegary świecą w pozytywie a radio blaupunkt w negatywie
Ostatnio zmieniony przez jkab 2012-02-25, 00:40, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum