takich wygranych samochodow to jam juz chyba 10. parkuja w koszu na smieci. pozdr
U mnie pierwszy kluczyk do kolekcji był do R. Twingo....
a sądząc po znajomych (mnię "szczęście" omija) to RidersDajdżest bywa b. namolny...
[ Dodano: 2008-04-02, 23:55 ]
Coraz bardziej realne stają się plany wybudowania w Redzikowie koło Słupska wyrzutni - elementu systemu tarczy antyrakietowej. Polska strona domaga się inwestycji ze strony USA, jedną z propozycji jest rozbudowa wyrzutni o platformę startową dla rakiet orbitalnych.
więcej:
http://news.astronet.pl/news.cgi?5773
_________________ Czy chcesz, żeby Twoja pralka była inteligentniejsza od Ciebie?
Jest: Duster 1.6 16V 4x2 Laureate "Dragster":
Sageata Albastra Carpaţi Pentru Gaz ;)
Ja tylko przestrzegam przed (cytuję) RidersDajdżest - mnie już komornikiem straszyli, a ja im numer wykręciłem, bo byłem w stanie udowodnić coś czego wg nich nie zrobiłem. Po zakończeniu sprawy zażądałem wykreślenia z ich bazy danych i od 5 lat mam spokój. Znam jednak ludzi, którzy przez swoje zaniedbanie (i wyrzucenie dowodów zapłaty) dali się skubnąć na ok. 200 zł. Potrafią wygrzebywać sprawy sprzed kilku lat (przedawnienie w takich przypadkach wynosi 10 lat).
DACIA SAMA SIĘ NAPRAWIA!!!
Dwutonowy klakson w mojej Dacii dwa tygodnie temu odmówił posłuszeństwa - zaczął BZYKAĆ jednym tonem. Jutro wybierałem się do serwisu, a tu niespodzianka - zaczął działać normalnie.
A tak poważnie - i tak muszę jechać bo podejrzewam, że fachowcy pod instalacje klaksonu podłączyli mi alarm i pewnie dlatego coś się tam dzieje. W instalacji alarmu nie mam nawet bezpiecznika (w skrzynce z bezpiecznikami), a alarm działa (więc jest wpięty gdzieś indziej; z drugiej strony to niby dobrze, bo alarm jest podpięty nietypowo).
Jeśli alarm montowało ASO, to nie istnieje pojęcie "nietypowo"
Alarm mam montowany w ASO. W skrzynce bezpieczników jest miejsce na cyt. "instalacja alarmu". Ja w tym miejscu bezpiecznika nie mam, a alarm działa. Może czegoś dowiem się w ASO?
-Brzmi swojsko;
- Po pierwsze to nie czołg ino BWP M3 "Bradley" więc nie mieli powodu by z czołgu wysiadać ! Inna sprawa, że kolesie wyjechali swoja BWP'ą z podporzadkowanej;
-Po drugie przyomina mi się, jak byłem na praktyce zerowej w Die DDR (AD 1986)
i cholerny pociąg osobowy nie ustapił pierwszeństwa Tankowi RKKA i bezczelnie wjechał w T-72. Tankistom nic sie nie stało ale kilka osób z pociągu było mocno poszkodowanych;
Ot, folklor ogólnowojskowy
_________________ Czy chcesz, żeby Twoja pralka była inteligentniejsza od Ciebie?
Jest: Duster 1.6 16V 4x2 Laureate "Dragster":
Sageata Albastra Carpaţi Pentru Gaz ;)
Za chwilkę ruszamy, 10 sekund mamy, Rusza odliczanie, Startujemy Panie!, Teraz trochę prostej, I w lewo na mostek, Pod niebiosa fruńmy, Na szutrze lądujmy, Prawy, lewy, prawy, Sportem dla zabawy, Potem troszkę wody, Dla naszej ochłody, Piękny nawrót w lewo, Mój drogi kolego, Znowu szutrem w prawo, Cieszmy się zabawą, Strzelmy ładnie boka, Ku uciesze oka, W prawo asfaltami, Jedż za oponami, Drugie kółko rusza, Chociaż w gardle susza, Lewy prawy ciasno, Choć to widać jasno, Teraz prostą mamy, W lewo nawracamy, Kiedyś było ciasno, Ale światło zgasło, AMEN!
drugi przejazd:
http://www.youtube.com/wa...feature=related
i nowszy z zeszlego roku...
http://www.youtube.com/wa...feature=related
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum