28 lutego zamówiłem Dacie Duster Laureate 1,5 dci 110 4x4. Oczekiwanie miało trwać 16 - 18 tygodni. A okazało sie, że Drakula już jest w salonie. Odbiór jutro lub w poniedziałek, zależy czy zamontują dodatki ( radio, autoalarm ) no i czy Bank przyśle dokumenty rejestracyjne. Tak wygląda moja DD:
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2012-04-19, 22:30
congratulation piękny egzemplarz - faktycznie - szykuje się baaaaaaardzo dłuuuuuugi weekend ale warto jakoś go przeczekać dla tej błyszczącej nagrody
Ostatnio zmieniony przez Dar1962 2012-04-19, 22:33, w całości zmieniany 2 razy
Gratulacje Piękna jest. Pogoda od poniedziałku na następne dni (a więc i na długi weekend majowy) zapowiadana jest jako słoneczna, więc będziesz mógł poujeżdżać swoją Drakulę.
Przyjemności, szerokości i przyczepności
Dzięki za miłe słowa.
Dusterek stoi już u mnie w garażu
Udało mi się tak pokierować odbiorem, że dzisiaj wyjechałem z salonu.
Co prawda czekałem ok. 3 godzin, ale to z winy Salonu ( elektryków - nie
zamontowali alarmu i radia na czas ). No i na koniec jeszcze kosmetyka samochodu aby wglądał na " cacko" .
Pierwsze wrażenia z jazdy? Super. Duster przekroczył moje oczekiwania. Mam nadzieję, że będą one takie na zawsze
Jutro jadę do Poznania na małe zakupy z żoną, to sprawdzę jak się prezentuje na dalszej trasie. A w niedzielę może jakiś mały wypadzik w "teren"
Chociaz z drugiej strony szykuje się mała imprezka. Znajomi zapowiedzieli się na "oblewanie" czterech kółek. To będzie jazda 4x4. He he he
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2012-04-21, 12:04
na początek radzę teren potraktować jako "teren" i ograniczyć się raczej do szutrowych albo gruntowych traktów. Szkoda męczyć nieułożonego jeszcze dobrze motoru w jakimś głębokim błocku
Ostatnio zmieniony przez Dar1962 2012-04-21, 17:59, w całości zmieniany 2 razy
Witam po pewnym czasie :) Na dzień dzisiejszy przejechałem moją Draculą już ponad 111000 km. Jak narazie egzemplarz bez awaryjny. Cieszy mnie fakt, że mój Duster był 3 na "moim" terenie, a dzisiaj jeździ ich bardzo dużo. Dziennie spotykam z 5 róznych Dusterów nie mówiąc już o pozostałych modelach. Czasami mam tylko żal ( nie wiem do kogo ), że nasza motoryzacja nie wytrzymała tak jak Skoda czy Dacia. No cóż, tak miało być :)
Ostatnio zmieniony przez Breky 2014-02-21, 00:35, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum