Marka: DUSTER I 1,5 dCi 90KM
Model: TESLA model 3 LR
Silnik: 440 KM
Rocznik: 2021, 2022 Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Gru 2011 Posty: 549 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2012-05-13, 21:59
Witaj
_________________ Tesla 3 LR 82 kWh 4x4 440 KM 2022r. - 14,0 kWh/100 km
Renault ZOE II 52 kWh 2020r. - 13,0 kWh/100 km
Marka: Citoren
Model: Berlingo
Silnik: 1.6 VTI
Rocznik: 2011
Wersja: [Inna].[nie dotyczy] Pomógł: 35 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Posty: 4273 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-05-13, 22:43
Witaj
Fajnie pasuje czern do czarnych plastikowych nielakierowanych zderzakow. Te listwy na drzwiach dokupowales we wlasnym zakresie ? Jakie masz wyposazenie/wersje samochodu ?
W moim przypadku 2 miesiące czekania dłużą się już niemożliwie. 8 miesięcy to dla mnie niewyobrażalne cierpienie
Przyjemnej i bezawaryjnej eksploatacji Ci życzę
gratuluję samochodu i .......... cierpliwości...
dużo frajdy z ujeżdżania życzę... (i ten numer rejestracyjny fajny - a może na taki numer tak długo czekałeś? )
heheh nr rej. załatwiłem po znajomości. co do listew sa to listwy firmy rider. Są to jedne z najlepszych listew na rynku. Wyglądają jak fabryczne i dożywotnia gwarancja na odklejenie. Wersja auta Ambiance 1,6 benzyna, nie brałem laureatki bo czarne zderzaki wygladaja z czarnym super. Co do wyposażenia to klima, pakiet modularność, halogeny, felgi i to chyba tyle. Reszte dodatków dokupowem przez 8 miesiecy tj:listwa chromowana tylniego zderzaka, listwy progowe, mata bagaznika, oczywiście uszczelka od 126 p juz jest zamontowana, radio alpine i glosniki pioneer.
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2012-05-14, 18:28
po takim oczekiwaniu można popaść w euforię gratuluję fajnego autka, życzę wiele frajdy przy ujeżdżaniu
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2012-05-14, 19:53
w razie potrzeby są różnej maści skuteczne czernidła do tego rodzaju plastików
w razie potrzeby są różnej maści skuteczne czernidła do tego rodzaju plastików
chociaż takich rad nigdy za dużo to jednak za często podawane mogą zniechęcić - vide
monopios napisał/a:
Jest jeszcze cudo zwane "czarnidło"
a tak na poważnie to nie wiem jaką przyczepność mają plastiki w Dusterze ale wyblakł mi zderzak w Lanosie (o dziwo tylko tylny - niektóre egzemplarze tak miały) i traktowałem go czernidłem, niestety był mało przyczepny i "zabieg czernienia" wymagał regularnej powtarzalności ... być może nie trafiłem na skuteczne...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum