Marka: Dacia
Model: Lodgy
Silnik: 1.2TCe
Rocznik: 2013
Wersja: Laureate 7 os. Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Paź 2012 Posty: 123 Skąd: Św. Katarzyna
Wysłany: 2013-02-06, 23:13
Wieża pokaż w końcu te Twoje.
Na 2 komplety mnie nie stać bo zbieram na motocykl ale może różne na dwie strony auta. Z paskiem od strony kierowcy i gładkie od strony pasażera
Wieża pokaż w końcu te Twoje.
Na 2 komplety mnie nie stać bo zbieram na motocykl ale może różne na dwie strony auta. Z paskiem od strony kierowcy i gładkie od strony pasażera
Do białej Lodzi brałbym białe (Speedline ma wiele bardzo ładnych modeli -choć nie wiem jak na dziś wygląda to cenowo ). A jeżeli chodzi o te dwa modele, to #1-zdecydowanie, ale wiadomo jak to jest z gustami
_________________ Były: Polonez Atu plus 1,6 gsi, Skoda Felicja HB 1,3 glx, fiat uno 0,9....
Model: Duster
Silnik: 1.5 dCi
Rocznik: 2012
Wersja: Laureate2 Pomogła: 1 raz Dołączyła: 09 Sie 2012 Posty: 176 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-02-08, 15:53
Stawiam na pierwsze, jak dla mnie drugie są zbyt sportowe dla Lodzi. Jeszcze może gdyby była czarna, ale do białej ten czerwony pasek ni w kijki ni w drewka, Może gdyby był biały to by bardziej pasowalo. Oczywiście to tylko moje zdanie, które jak widać i tak jest w mniejszości ;P
Model: Lodgy
Silnik: 1.2TCe
Rocznik: 2013
Wersja: Laureate 7 os. Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Paź 2012 Posty: 123 Skąd: Św. Katarzyna
Wysłany: 2013-02-08, 23:57
Dystanse musisz stosować jak et czyli odsadzenie jest za duże a te felgi mają et 35 albo 40 a standardowe jest 50 co oznacza że będą o centymetr lub półtora wystawać bardziej na zewnątrz ale i t.ak mieszczą się w obrysie auta więc wszystko jest ok
Trochę z innej beczki ale dotyczy alufelg ... ostatnio dwukrotnie zahaczyłem tylnym kołem o krawężnik skręcając Lodgy ( jest dłuuga ) więc trzeba się mocno zastanowić zakładając alufelgi bo prostowanie kosztuje. Miałem kilka aut z alu i prostowałem, a nie jestem początkującym kierowcą , po prostu takie mamy drogi.
Co nie zmienia faktu, że białej Lodgy w czarnych felgach do twarzy :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum