Marka: była Dacia, jest Toyota
Model: Sandero, Auris Touring Sports
Silnik: 1,6 (132 KM)
Rocznik: 2015 Pomógł: 13 razy Dołączył: 10 Paź 2008 Posty: 1501 Skąd: Ozorków
Wysłany: 2013-05-01, 11:42
Potarza się historia Kratylosa. Jak już pojawią się pierwsze oznaki korozji to pojawiać się będą każdego roku A ASO coż mówiąc naszym językiem firmowym gasi tylko pożary, a nie zapobiega pożarom
Ostatnio zmieniony przez Mariusz 2013-05-01, 11:43, w całości zmieniany 1 raz
Dołącze się do OT. Podzielam obawy, dla mnie kwestia potencjalnej korozji to właściwie podstawowy hamulec przed zakupem Dacii. Zamierzam kupić coś 7-osobowego na przełomie roku i myślę też o Lodgy, ale auto będzie stało pod blokiem i będzie narażone na warunki atmosferyczne jak i na "szeroko otwierających drzwi" na parkingu.
Mój odebrany dzisiaj i również nie ma śladu. Polakierowany został cały błotnik, wszystko wykonane porządnie i nie ma do czego się przyczepić. Oby to był pierwszy i ostatni problem z lakierem i blachą.
_________________ "Wszystko powinno być tak proste, jak to tylko możliwe, ale nie prostsze." A. Einstein
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum