Wysłany: 2013-10-24, 15:29 Trasa Jastrowie - Warszawa
W niedzielę rano będę jechał z dzieciakami do Wa-wy na zawody karate. Na 12 muszę być na miejscu na Saskiej Kempie (ul.Zwycięzców / Międzynarodowa).
http://www.battodo.pl/ind...ki-turniej-budo
Mam dylemat czy jechać całą 10 czy w Toruniu odbić na Włocławek i na A1 do Strykowa i A2 do Warszawy, potem S8 i 8 pod most Grota i dalej wzdłuż Wisły Wybrzeżem Gdyńskim do mostu Poniatowskiego do Saskiej i już jestem na miejscu.
Z uwagą w okolicach mostu Grota i dojazdu do niego, mogą być utrudnienia, (trzeba doliczyć do czasu przejazdu dodatkowe korki ).Znajomi z pracy, co tamtędy jeżdżą ostatnio strasznie narzekają na korki w okolicach i na samej trasie Toruńskiej.
_________________ Były: Polonez Atu plus 1,6 gsi, Skoda Felicja HB 1,3 glx, fiat uno 0,9....
Ostatnio zmieniony przez Domel2250 2013-10-24, 15:49, w całości zmieniany 1 raz
malygabrys, Saską Kępę...
W niedzielę rano w Warszawie nie ma korków (maraton szczęśliwe już za nami).
Ze Strykowa do Warszawy (zjazd z S8 na Powązki) jedzie się równo 60 min. ale dojazd do Strykowa od ciebie to dla mnie niewiadoma - nie wiem, gdzie leży Jastrowie (wybacz, ale jest kilka miejscowości o tej nazwie, przyjąłem, że to Jastrowie "powyżej" Piły na mapie).
Nie zjeżdżałbym we Włocławku na A1 (odcinek do Łodzi nie jest jeszcze całkiem gotowy).
Jedź 10 do Płońska, potem 7 do Warszawy, prosto przez miasto Wisłostradą, wjedź na most Poniatowskiego), tuż za mostem masz Saską Kępę i miejsce, do którego zmierzasz.
Uważaj na stały fotoradar przed wjazdem do tunelu Wisłostrady.
Ostatnio zmieniony przez Martens 2013-10-25, 20:21, w całości zmieniany 3 razy
Trasę do Wa-wy zrobiłem przez Włocławek na A1 do węzła Łódź Północ i dalej A2 do celu.
Włocławek przejechałem od tabliczki do tabliczki chyba w 10 min płynnie, A1 jezdnię ma więc można golić i to samo na A2.
Przy okazji zrobiłem próbę ile MCV może i na LPG doszła do 160 km/h a na "95" doszła do 170 km/h.
Wracałem w nocy 7 i 10 i jechał się gorzej (czytaj ciężej) trochę "tirów" gorzej z warunkami do wyprzedzania.
Czas przejazdu mniej więcej ten sam, ale trasa 7 i 10 jest krótsza o około 50 km od wersji A1 z A2.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum