Wysłany: 2013-12-06, 13:09 Sieć domowa.TV,Komp.Router
Witam.
Proszę o pomoc z utworzeniem sieci domowej za pomocą, jak w temacie,bo jestem kompletna :nogą". Jeśli można,to jak najprościej,krok po kroku, bo w necie jest trochę tematów na ten temat jednak wciąż to dla mnie skomplikowane.Wiem ze trzeba coś skonfigurować ale co?
Posiadam ROUTER Cerberus P6361,TV Sharp LC40LE830E i LAPTOP musi U100.Chciałbym aby TV widział komp i odwrotnie.
Router Wifi jest podłączony pod siec kablowa Multimedia,pod niego podłączyłem kablowo TV i bezprzewodowo laptopa,wszędzie lapie internet i tu pytanie do Was Proszę powiedzieć co mam zrobić (krok po kroku), aby połączyć za pomocą routera TV z komputerem.
Dzięki za pomoc.
Ostatnio zmieniony przez Marek1603 2013-12-06, 19:39, w całości zmieniany 1 raz
Dzięki kolego/ściągnąłem i wszystko działa ślicznie,tylko ten program jest płatny i będzie działał przez 20 dni, może jest jakiś darmowy?
Nie wiedziałem ze to takie proste.
Ostatnio zmieniony przez Marek1603 2013-12-06, 19:40, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum