Można ale nie ma po co - bo nie będzie Ci wyświetlać oczekiwanych informacji jeśli nie masz urządzeń z których są wysyłane sygnały - a to wszystko było opisane na początku tego wątku.
Testował już ktoś wgraniu u siebie kolorystyki ikon z Media Nav Evolution ?
Ciekaw jestem jak one wyglądają na żywo w moim sprzęcie?
Oraz który plik jest aktualny do wgrania tych ikon, znalazłem kilka linków w różnych postach.
Oraz czy jest jakaś paczka do powrotu do pierwotnych ikon Dacia / Renault ? (również znalazłem ale jakieś modyfikowane paczki z dodanym czerwonym zegarem,kolorowanymi ikonkami lecz jakoś doszukać nie mogę się "czystej" paczki)
Można by było o takie zestawienie w jednym poście ?
Z góry dzięki
Ostatnio zmieniony przez Dominus 2015-10-20, 16:08, w całości zmieniany 1 raz
Czy ktoś ma ochotę wypróbować najnowszą wersję oprogramowania do MN oznaczoną 4.0.6?
Wygląda na to że może uratować niektóre urządzenia które zawisły na upgradzie.
Niestety nie mam jeszcze metody powrotu do wersji 4.0.3 która pozwala na uwolnienie
Jest to jeszcze wersja chyba beta - nie wycdawana jest do nowych samochodów ani nie zalecana do wgrywania przez ASO w samochodach przyjeżdzających z fabryki.
Link na moim chomiku tutaj
wrzuciłem kopie zapasową sprawnej nawigacji w wersji dla renault i dacia (wersja uwolniona), storage card 1 i storage card 4. Uwaga: nie ma w niej map. Jak komuś się wywali nawigacja np przy uruchamianiu kamery cofania to można sobie przerzucić total comanderem kluczowe pliki.
Ostatnio zmieniony przez lesiu11 2015-12-05, 14:50, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Renault
Model: Clio IV
Silnik: 0.9 TCe
Rocznik: 2013
Wysłany: 2015-12-05, 22:23
Najnowsza wersja oprogramowania, nie naprawia diag tool al już miałem nadzieje. Szkoda, że ta osoba która na filmiku z youtube nie odpisała, może jego plikiem dało by się naprawić. A jak wgrać tą skórkę podobną do evo
Model: Safrane
Silnik: 2.0 16v Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Gru 2014 Posty: 131 Skąd: Legnica
Wysłany: 2015-12-06, 10:16
Dominus,Napisz konkretnie co potrzebujesz, mam pełno różnych plików, bo kolekcjonuję to co znajdę w sieci i na tym forum. To jest upgrade mojego autorstwa, może dzisiaj będę się nudził to zrobię coś udające evolution w daci :)
a wgrywa się jak zwykłą aktualizację, sformatowany pendrive fat32, rozpakowujemy rar i przerzucamy upgrade.lgu na pustego pendrive. Pyta czy aktualizować, akceptujemy, uruchomi się potem ponownie, dokończy aktualizację i już mamy zmienioną kolorystykę
Obecnie mam navi Daciową z nie zmienioną kolorystyką.
W razie czego bym chciał plik uprgrade zmieniający kolorystykę taką jak w Renault.
Ten plik skin medianav evolution do mojej Daciowej mogę również wgrywać chyba?
A i on zmienia nie tylko jak na zdjęciu te 6 ikon tylko całą reszte , radio odtwarzacz itp?
Model: Safrane
Silnik: 2.0 16v Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Gru 2014 Posty: 131 Skąd: Legnica
Wysłany: 2015-12-06, 10:34
tak pasuje, bez różnicy czy masz daciową czy renault
zmieniłem również tła w poszczególnych menu. Wiele nie zmienia, ale wygląda ciekawie, sam sobie go zostawiłem.
na moim chomiku masz upgrade którym wrócisz do kolorystyki renault w razie czego. Plik się nazywa MNKOLOR albo MNKOLORziel. Różnią się tylko tym, że w tym drugim odtwarzacz ma zielone tło, nieodpowiadało mi różowe z renault.
Wgrałem, wygląda ciekawie.
A mam pytanie dużo jest przeróbek żeby przy tym skinie Evolution zrobić tak aby w każde tło było coś pod kolor pomarańczowy.
(chyba najbardziej pasujące by było to z twojego ostatniego zdjęcia - ustawienia dźwięku), chodzi mi o dopasowanie pomarańczowego podświetlania w Daćce (klawisze media nav) to tła w MediaNav
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum