Duster 2010 1.5
Od zawsze chwaliłem wygodne fotele (moim zdaniem) w moim samochodzie, aż do chwili kiedy podczas jazdy coś w oparciu cicho strzeliło i plecy straciły komfortowe oparcie nad lędźwiową częscią kręgosłupa. (brak wygięcia fotela które do tej pory zapewniało komfort siedzenia)
No i teraz moja prośba o pomoc.
Czy aby fotel wyciągnąć trzeba odkręcić go razem z prowadnicami czy jest jakiś inny sposób?
I czy da się w jakiś nieinwazyjny sposób ściągnąć tapicerkę z oparcia fotela ?
Pytam bo nie wiem czy podejmować się samemu naprawy czy jednak szukać pomocy u kogoś kto się takimi rzeczami zajmuje na co dzień
Duster 2010 1.5
Od zawsze chwaliłem wygodne fotele (moim zdaniem) w moim samochodzie, aż do chwili kiedy podczas jazdy coś w oparciu cicho strzeliło i plecy straciły komfortowe oparcie nad lędźwiową częscią kręgosłupa. (brak wygięcia fotela które do tej pory zapewniało komfort siedzenia)
No i teraz moja prośba o pomoc.
Czy aby fotel wyciągnąć trzeba odkręcić go razem z prowadnicami czy jest jakiś inny sposób?
I czy da się w jakiś nieinwazyjny sposób ściągnąć tapicerkę z oparcia fotela ?
Pytam bo nie wiem czy podejmować się samemu naprawy czy jednak szukać pomocy u kogoś kto się takimi rzeczami zajmuje na co dzień
Pozdrawiam, i dziękuję za pomoc
Krzysztof
Zawsze jak wyciagalem fotele z auta to z prowadnicami czyli 4 sruby i masz fotel.
Jak go rozebrac to trza go obejrzec po wyciagnieciu z auta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum