Jeżeli ktoś chciałby też zakupić to mogę zorganizować kogoś żeby przyjechał. Musiałbym też wiedzieć orientacyjnie kto, co i ile by chciał. Oczywiście oprócz nagród.
Tak nawiasem mówiąc jest to jedyny producent w kraju i ich indywidualny patent (Pana Edwarda ze zdjęcia).
Chłonność żelu Nawet do 90% wody.
Chętnie bym wysłuchał kogoś na te tematy o absorbentach. Mam działkę, więc taka informacja by się przydała. Najlepiej zaprosić przedstawiciela w sobotę na południe, bo wtedy będzie najwięcej osób.
_________________ Dacia nie gubi oleju, tylko tak znaczy swój teren.
Marka: DACIA
Model: DUSTER 4X2
Silnik: 1.5 dCI
Rocznik: 2010 koniec KONIEC 2014 TERAZ 2018
Wersja: Prestige2 Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Sty 2011 Posty: 371 Skąd: WROCŁAW/BRESLAU
Wysłany: 2016-06-12, 16:33 plakaty pozostawione u Nawrota we Wroclawiu
poszukuje kogoś kto ma zdolności związane z obsługą corella. Salon Nawrot zaproponował zrobienie dla nas baneru i potrzebne jest logo klubu w corellu. Czy ktoś może to zrobić i wysłać mi na adres priv??? Salon zobowiązął się ponadto do zapewnienia gadżetów dla uczestników.
Pytanie. Czy wśród planujących się zjawić na zlocie są osoby hobbystycznie wyrabiające domowe alkohole i czy są chętne na zorganizowanie przy okazji ogniska/ grilla jakiejś małej degustacji? Ja coś na pewno przywiozę.
Wiem, że mamy ustalone napisy na koszulkach ale.... pytanie techniczne.
Czy, jeżeli uda mi się znaleźć sponsora to wyrażacie zgodę na zastąpienie loga zlotowego na rękawku, logiem sponsora?
Na piersi zostaje bezapelacyjnie klubowo zlotowe.
Ewentualnie możemy wykorzystać drugi rękawek ale podniesie to koszty, a tym samym może nie starczyć na wszystkie koszulki. Tak tylko teoretyzuję.
Ostatnio zmieniony przez Marek1603 2016-06-18, 17:42, w całości zmieniany 2 razy
Marka: DACIA
Model: DUSTER 4X2
Silnik: 1.5 dCI
Rocznik: 2010 koniec KONIEC 2014 TERAZ 2018
Wersja: Prestige2 Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Sty 2011 Posty: 371 Skąd: WROCŁAW/BRESLAU
Wysłany: 2016-06-19, 09:02 a może sponsora poprosić aby pokrył
różnicę kosztów na drugim rękawku???pewnie to będą grosze...jak nie to ja się zgadzam. Ubolewam, że nadal nikt nie chce się podjąć zrobienia logo w corellu ponieważ mamy szansę na wykonanie baneru za free na zlot przez sponsora Nawrot.
A nie znajdzie się sponsor koszulek? Jaki to koszt dla prężnej firmy za reklamę? .
A taki problem, że trzeba ruszyć cztery litery i go znaleźć.
Nie mam nic przeciwko jakbyś to zrobił.
Ja się dwoje i troję. Czasami sam nie wiem na ile już dzielę.
Marku, ja nie twierdzę, że znalezienie sponsora to nie jest problem. Wiem, że jest i podziwiam Twoje zaangażowanie. A napisałem o tym z myślą o tych sponsorach, których już masz. Pomyślałem, że może któryś zgodzi się na pokrycie kosztów, w zamian za swoje logo gdzieś na koszulce. Pewnie nawet już próbowałeś takiego rozwiązania, ale gdyby jednak ... z jakiegoś powodu .... jakimś cudem taki pomysł Ci umknął, to go podrzuciłem
Taka Polska rzeczywistość.
Ty się starasz, aby było wszystko sprawnie zorganizowane, tanio i przede wszystkim fajnie i co?
Zawsze jest jakiś, który będzie narzekał, ale samemu dupy nie ruszy i nie pomoże jak ma pomysł tylko narzeka.
Pozdro. Marek
Jak Ty to jeszcze wytrzymujesz?
Ostatnio zmieniony przez monopios 2016-06-20, 11:47, w całości zmieniany 1 raz
Zawsze jest jakiś, który będzie nażekał. Ale samemu dupy nieruszy i niepomoże jak ma pomysł tylko nażeka.
Kto narzeka (to chyba tak się pisze, a nie przez "ż") na pracę Marka? Bo ja nie. A Ty, jak rozumiem jesteś głęboko zaangażowany w organizację zlotu. Ja niewiele, bo niewiele, ale coś zrobiłem. I nie mam na myśli podrzucania pomysłów, na które Marek sam już wpadł, bo to był akurat strzał kulą w płot.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum