Marka: Chevy
Model: Aveo
Silnik: 1.2
Rocznik: 2009 Pomógł: 31 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 2944 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2017-10-11, 12:25
Są plusy dodatnie, są plusy ujemne . Na forum chevrolet team poland mamy możliwość dostępu do forum poprzez tapatalka i jest jeden istotny problem - słowotok pisany bez jakiejkolwiek interpunkcji czy też składni. Zwracamy na to uwagę, bo wychodzimy z założenia że forum jest w języku polskim a nie polsko-pochodnym.
Marka: Renault
Model: Clio
Silnik: 1.5 dCi
Rocznik: 2015 Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Sie 2016 Posty: 512 Skąd: Toruń
Wysłany: 2017-10-14, 19:38
Tapatalk na pewno wzmocniłby forum, gdyż dzisiaj co raz mniej osób korzysta z PC, większość przegląda neta na urządzeniach mobilnych. Sam korzystam z tapatalka gdzie jestem na bieżąco na kilku forach. Na daciaklub wchodze gdy mam wiecej czasu i dostep do PC.
Odświeżę temat
Mam doświadczenie na scenic-forum.pl z TT i powiem Wam że jeśli chodzi o osoby aktywne to 80% TT i szczerze ułatwia to życie - jakby były możliwości techniczne to ja też na duże TAK
_________________ Dacia Duster 1,5 dci 4x4 110 KM
Renault Scenic 2,0 dci 200+KM 420+Nm
Jak mówię ja nie wróżę z kart tylko mówię z mojego małego doświadczenia ludzie lubią wygodę - a tapatalk jst wygodny bardzo i co za tym idzie większa aktywność na forum.
Na scenic-forum.pl - około 11000 obecnie osób z czego około 1500 używa TT
_________________ Dacia Duster 1,5 dci 4x4 110 KM
Renault Scenic 2,0 dci 200+KM 420+Nm
Marka: DACIA
Model: Sandero Stepway
Silnik: TCe 90
Rocznik: XII 2017
Wersja: Outdoor Pomógł: 120 razy Dołączył: 01 Cze 2017 Posty: 4141 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2026-03-19, 08:54
Pogromca napisał/a:
Czyli zostaje mi tylko przeglądanie forum na laptopie w domu...
Jakoś nie bardzo "czuję" na czym polega problem... Ja w sumie każdą stronę internetową oglądaną na smartfonie muszę powiększać żeby tam cokolwiek zobaczyć czy kliknąć a tym bardziej napisać. Oczy już nie te...
Z kolei ja stron dedykowanych pod telefon bardzo nie lubię, bo moje domyślne ustawienia skali i wielkości czcionki często sprawiają, że niektóre elementy wychodzą poza ekran, nie dają się przesunąć i znika możliwość kliknięcia w to, czego nie widać. Dlatego preferuję ustawienia "webowe"
dla mnie jest to uciążliwe bo nie można czegoś poczytać normalnie..tylko trzeba miziać palcem po telefonie..jak pisałem na innym forum jest to przystosowane do telefonu i fajnie funkcjonuje (działa) ale to tylko taka moja osobista uwaga (spostrzeżenie) skoro się nie da i nie będzie w najbliższym czasie to muszę (nie mam wyjścia) do tego się przyzwyczaić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum