witam ;)
Kolejne Sandero na ulicach spowoduje, że moje malutkie nie będzie już tak unikatowe :( - ile to 600 jeździ?
A tak serio to bardzo dobry wybór - przynajmniej jak po pierwszym tygodniu jeżdżenia Daćką. Przed pierwszym tysiącem samochód ma mało mocy, ale później już wszystko ok :)
Malinka1985 [Usunięty]
Wysłany: 2009-02-01, 02:53 tak na mily poczatek
Czesc Wszystkim!
Chcialam sie grzecznie przywitac i z gory zapewnic, ze wesolo bedziecie ze mna mieli
Jak kazda kobietka zadaje mnustwo pytan - tych logicznych i tych jakby mniej sensownych, takze z pewnoscia dostarcze Wam rozrywek:D
Na mily poczatek - jak Wam sie jeżdzi Sandero? Bo ja czekam na odbior
Jakies zasady dotyczace uzytkowania, docierania, czegokolwiek?
No i oczywiscie - czy jest ktos z Bydgoszczy?
Wysłany: 2009-02-01, 12:02 Re: tak na mily poczatek
Malinka1985 napisał/a:
Czesc Wszystkim!
Chcialam sie grzecznie przywitac i z gory zapewnic, ze wesolo bedziecie ze mna mieli
Jak kazda kobietka zadaje mnustwo pytan - tych logicznych i tych jakby mniej sensownych, takze z pewnoscia dostarcze Wam rozrywek:D
Na mily poczatek - jak Wam sie jeżdzi Sandero? Bo ja czekam na odbior
Jakies zasady dotyczace uzytkowania, docierania, czegokolwiek?
No i oczywiscie - czy jest ktos z Bydgoszczy?
Pozdrawiam! Malina
witamy Malinka, coraz wiecej Klubowiczek do nas dołącza, więc jesteśmy w siódmym niebie... prawda Panowie?
_________________ koniec gwarancji, co będzie dalej?
77000 i Wszystko w porządku
MCV 1,6 16v 7 Laur(y)
Malinka1985 [Usunięty]
Wysłany: 2009-02-01, 20:33 problemy
tak problemy z poprzednim kontem - malina_85 to tez moje, ale ani sie zalogowac, ani usunac - nie wiem co jest wiec zalozylam 2:/ osobiscie wolalabym zostac przy pierwszym ale widocznie malo techniczna jestem. Takze Malinka1985 zostaje i mam nadzieje,ze nic sie znowu nie pokiełbasi... Buziaki Panowie i Dziewczeta - wrocilam
LAISAR - nie dziala - probowalam
Widocznie za glupia jestem!
Zostane przy tym, a jak bedziecie usowac tzw. martwe dusze o ktorych wyczytalam, to najwyzej to konto bedzie pierwsze na odstrzal
Tzn jak nie działa? Email nie przychodzi? (To może w antyspamie ląduje?). Czy coś innego?
(@Ducati: Prywatę proszę załatwiać raczej na privie <;)
Malinka1985 [Usunięty]
Wysłany: 2009-02-01, 21:35
odzyskiwanie hasla - 1 rubryka login
2 rubryka e-mail
odpowiedz :nie ta takiego maila, czy cos takiego...nie wazne
Jak cholera nie ma - jk mam 1 mail?????
Slonko - nie denerwuj sie - ja juz przestalam . Zostalam przy tym i jest ok:D
Marka: Dacia, Fiat
Model: Sandero, Tipo
Silnik: 1.4 MPI, 1.4 16V
Rocznik: 2008, 2016
Wersja: Laureate 5 os. Pomógł: 66 razy Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 3233 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-02-01, 21:44
Laisar jako moderator powinieneś koleżance pomóc rozwiązać problem hasła na drodze wyjątku, np. zmienić jej hasło na takie jakie by sobie życzyła :)
Wysłany: 2009-02-01, 21:46
Dziekuje Panowie za wsparcie:D Ale na prawde daje sobie rade, jestem tu, login pamietam, haslo tez - jest ok:D
A tamto sie usunie, kiedys, droga eliminacji:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum