Wysłany: 2007-11-09, 22:06 OFF-TOPIC: CZAS SIĘ POŻEGNAĆ
Witam wszystkich loganiarzy-kombiarzy
Przez pewien czas udzielałem się na forum logana pisząc dosyć ambitne posty.
Byłem mocno przekonany do zakupu MCV-ki z dci 68KM a z czasem nawet zacząłem się zastanwiać nad dci 85KM.
Niestety dziś zapadła krecha.
Złożyłem papiery na zakup Linei z motorkiem 1.3JTD 90KM.
Wziałem seryjne wyposażenie tzn alusy, klima, elektryka (jak w loganie) i parę innych pierdół w tym radio.
Jutro po południu będę już wiedział czy samochód dostanę - kwestia pozytywnego rozpatrzenia wniosku kredytowego. Najpóźniej w czwartek samochód będzie już stał pod moim oknem.
Dlatego chciałem Was LOGANOMANIAKÓW pożegnać. Będę tu jeszcze zaglądać, ale pewnie wątku podejmować już nie będę - może tylko w materii diesla :)
Studia nad Loganem MCV i to forum przysporzyło mi wiele radości, rozterek a przede wszystkim objawiło fajną atmosferą jaka tu panowała wśród ludzi.
Życzę Wam zadowolenia z bolidów i radości z jazdy całkiem fajnym autkiem z ogromnymi możliwościami. Życzę Wam aby Logan MCV doczekał się drugiej i trzeciej generacji, aby omijali Was piraci drogowi, omijała Was bezmyślnoć na drodze i aby każdy wyjazd spod domu konczył się szczęśliwym powrotem pod dom, w którym mieszkacie.
Pozdrowienia dla wszystkich
Mirek
La Linea "balum balum"
Marka: Opel
Model: Astra F
Silnik: 1.4 60 KM
Rocznik: 1995
Wysłany: 2007-11-10, 08:42
Jasne że tak, nawet w dziale NASZE SAMOCHODY, czy jakoś tak można spotkać auta innej marki niż Dacia którymi jeżdżą forumowicze, tak że nie rezygnuj z aktywnego uczestnictwa w życiu forum.
P.S. Ja też nie mam Dacii, ale wolę nie pisać czym jeżdżę żeby nie było śmiechu...
_________________ LOGAN 1.5 DCI (niestety troszke się poobijał i został sprzedany)
Przejechane 97000km, Only ON BP ULTIMATE.
Pozdrawia Krystian
gram w http://www.speedimspeed.pl
Gratulacje będziesz zadowolony Ja dotychczas jeździłem samymi fiatami, niestety nie ma linei MCV a Multipli już nie sprowadzają , a po za tym po modernizacji zepsuli jej wygląd
Nie no po co od razu się żegnać, przecież w każdym forum chodzi o wymiane informacji. Ludzie zaglądają tu i ówdzie po to by się czegoś dowiedzieć. Fiat Linea też jest nowym modelem podobnie jak Dacia, w dodatku można powiedzieć, że z tego samego segmentu tanich aut. Na pewno wielu ludzi zastatanawiało czy lepiej kupić Fiata czy Dacię, więc myślę że zamiast się żegnać lepiej sprzedawaj nam co jakiś czas wrażenia i uwagi o swoim aucie.
Gość
Wysłany: 2007-11-14, 21:23
Andrzej napisał/a:
Na pewno wielu ludzi zastatanawiało czy lepiej kupić Fiata czy Dacię, więc myślę że zamiast się żegnać lepiej sprzedawaj nam co jakiś czas wrażenia i uwagi o swoim aucie.
Mnie MCV-ka nadal kręci, więc na forum będę zaglądać :)
W stopce dorzuce sobie autko i w razie czego dzielić się będę wrażeniami z jazdy tym samochodem. A w sieci informacji jak na lekarstwo...
Mnie się jeszcze bardzo podobał Doblo, ale niestety wychodził jednak sporo drożej.
Też się zastanawiałem ale za wersję 7 os w dieslu śpiewali coć koło 70 dych- trochę drogo
Po dokłanych oględzinac zobaczyłem jeszcze jedną zaletę daćki --- mało co prawda tapicerki ale nie ma gołych blach. Oglądałem też roomstera fajne auto tyle że z diesla wycieli jeden cylinder odgłosy wydaje jak w multicar, no i ta cena.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum