Nie chcę nikogo zniechęcać, ale czy nie sądzicie, że logo Klubu oparte na starym emblemacie Dacii (do którego ma zastrzeżenia Renault), nowe logo Dacii i logo forum na jednej naklejce to trochę za dużo?
Jest miejsce to wsadziłem a myślę że nikt się nie czepi, jak to będzie na DACI jak bym to woził na maluszku to mogli by się czepiać. Ich logo na ich autku.
Nie chcę nikogo zniechęcać, ale czy nie sądzicie, że logo Klubu oparte na starym emblemacie Dacii (do którego ma zastrzeżenia Renault), nowe logo Dacii i logo forum na jednej naklejce to trochę za dużo?
Jest miejsce to wsadziłem a myślę że nikt się nie czepi, jak to będzie na DACI jak bym to woził na maluszku to mogli by się czepiać. Ich logo na ich autku.
Marka: Dacia, Fiat
Model: Sandero, Tipo
Silnik: 1.4 MPI, 1.4 16V
Rocznik: 2008, 2016
Wersja: Laureate 5 os. Pomógł: 66 razy Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 3233 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-09-23, 19:35
janusz13 napisał/a:
Nie znam kosztów bo wykorzystałem posiadane od dawna materiały. Jak by było jeszcze kilku chętnych to mogę się dowiedzieć o aktualne koszty foli do nadruku z laserówki. Ale nalepka jest w dwóch częściach na jedną tablice przy nalepianiu troszkę cierpliwości, i będzie dobrze nie trzeba szukać ramek można nakleić na stare.
Co do praw autorskich to Dacia napewno bedzie sie czepiac reklamowania Dacii na Dacii ;) Mnie nie, bo ja sobie moze machne znaczek Ducati ;) Byle juz nie wozic reklamy AutoCompolu :P
No wiesz wymiary są takie aby nakleić to na standartowy pasek ramki tablic rejstracyjnych z powodu wymiarów foli do drukarek laserowych zrobiłem to z dwóch części. Jeżeli masz CORELA to mogę wysłać ci mój wzór możesz sobie przerobić , jak nie masz takiej drukarki to ci wydrukuję na foli pokryję folią wierzchnią a ty sobie wytniesz i resztę zrobisz.
Marka: Skoda / VW
Model: Rapid / Up!
Silnik: 1,0 TSI / 1,0 MPI
Rocznik: 2019/2017 Pomógł: 11 razy Dołączył: 24 Maj 2010 Posty: 814 Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-05-24, 22:54
Widzę, że temat chyba umarł i z ramek nic nie wynikło ;)
Ja organizując ramki na zlot fsoptk znalazłem kiedyś inne rozwiązanie.
Na alegro znajdujemy gościa, który robi takie ramki. Negocjujemy kilka procen zniżki z racji większej ilości. Uzgadnbia się wzór kolory, itd.
Jak już jest wszystko dogadane, to wystarczy kupić ramkę u gościa z dopiskiem np. Daciaklub, a on już wie co i jak. Ja sam chętnie bym sobie kupił takie 2 ramki, gdyż nie mam zamiaru za darmo reklamować salonu, gdzie kupiłem auto
_________________ Było Sandero Stepway 1,6MPI + LPG 2010 i Logan MCV 1,6MPI + LPG 2012
Marka: Skoda / VW
Model: Rapid / Up!
Silnik: 1,0 TSI / 1,0 MPI
Rocznik: 2019/2017 Pomógł: 11 razy Dołączył: 24 Maj 2010 Posty: 814 Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-05-25, 19:48
Czekam tylko na odpowiedź z allegro. Jutro wszystko już powinno być wiadomo.
Mam w domu nową ramkę jedną, to jutro zrobię fotki i wrzucę i wszystko będzie wiadomo.
_________________ Było Sandero Stepway 1,6MPI + LPG 2010 i Logan MCV 1,6MPI + LPG 2012
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum