Mimo wszystko, nic cię nie będzie kosztować, podjechać do najbliższego serwisu i przedstawienie sprawy, że nie masz ksiązki serwisowej. Uważam że książka nie jest wyznacznikiem do tego że można stracić gwarancję. Niech serwis dowie się w jakiś miedzynarodowy sposób czy auto było serwisowane z godnie z gwarancją. Może to trochę potrwa ale będziesz miał pewność. Wszystko da się sprawdzić w końcu jest to gwarancja międzynarowoda. Pomyśl tylko że wybierasz się za granicę, do jakiegoś kraju UE i nie bierzesz ze sobą ksiązki gwarancyjnej, bo nie musisz jej ze sobą wozić i zespuje ci się auto, to serwis z tego kraju ma obowiązek naprawić twoje auto w ramach gwarancji .
Jest to sprawa do przeskoczenia Kupiłem Logana bez książeczki serwisowej. Padła mi cewka zapłonowa więc samochód były lawetowny były problemy musiałem udowodnić że samochód miał zrobione okresowe przeglady. W końcu uznali chodź początkowo kazli mi zapłacić za usługę. Sprawę uratował dealer u którego kupiłem samochód na rynku wtórnym po jego telefonie obyło się bez płacenia. Na pewno ten samochód jest w systemie dealera więc należy spróbować mi się powiodło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum