No nie powiem,bardzo efektowne jak dla mnie. Podstawowe pytania jakie mi się nasuwają:
-czy to oficjalne fotki opublikowane przez GM czy jedynie wizualizacje stylistów-amatorów, dziennikarzy itp?
-czy sedan będzie dostępny od razu tzn od czerwca tak jak hb?
-kasa,kasa,kasa - ile i co w zamian :)
-odpowiedz konkurencji - krążące po sieci fotki/wizualizacje nowej loganki również robią wrażenie, oczywiście oceniam wygląd obu samochodów wedle swego gustu...
Nowy Spark ma 4 gwiazki (zabrakło 1 pkt do piątej gwiazki. gdyby miał esp kosztujący 1 tys. zł epwnie byłoby 5 gwiazdek). Ja obstawiam poodobny wynik w przypadku aveo (cruze jeśli dobrze kojarzę ma 5 gwiazdek)
No właśnie, to kontrowersyjny element z tego co zauważyłem. Niestety, producenci niedrogich aut na coś musza postawić, np TATA w nowej Indice Viście dała tradycyjny prędkościomierz (tyle że na środku umeiszczony) i niektórym się on niepodoba (np. Laisarowi) Chevrolet chce przyciągnąć młodszą klientele i postawił na coś bardziej nowoczesnego, młodzieżowego ale jak widac też nie wszystkim przypadło do gustu... Na dniach planuję rundkę po salonach więc zobaczę jak się w sparku sprawuje te rozwiązanie ( z tym że tam obrotomierz jest "cyfrowy")
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum