uuuuuu, to szkoda, że tak daleko :( dostałam "w spadku" po koledze jego służbowego laptopa, ale koledze ( nawet na gwarancji ) nie przeszkadzało, że ekran "miga" ( acz nie językiem migowym ). teraz to w ogóle nie da się nic zobaczyć, bo wszystko miga.... pewnie taśma, albo co gorszego.... nic to, jak mus, to mus. jak naprawa wyjdzie drogo, to w ogóle nie będę korzystać; mówi się trudno i kocha dalej
mechanikiem to ja nie jestem, ale znam bardzo dobrze język niemiecki - mogę pomóc w tłumaczeniach np.; mam też przyjaciółki - tłumaczki przysięgłe: z francuskiego i niemieckiego - gdyby była potrzeba przetłumaczyć jakieś papiery ( np. samochodowe ). myślę, że dla Klubowiczów dałoby radę wynegocjować jakiś rabat :)
_________________ mausi64 życzy wszystkim bezpiecznej jazdy
No i rozwiązałem problem plomby dzięki fachowej pomocy małżonki kolegi limo. A przy okazji zobaczyłem ich pięknego czarnego stepwaya. Muszę umyć moją Sissi bo wstyd.
jjmalin, dzięki za dobre słowo ale przeczytałem regulamin allegro i doczytałem że wcale nie muszę nic usuwać , i babka okazała się wyrozumiała i kupiła więc jak by Admian miał możliwość dałby koledze Pomógł
Dobra, Teraz poszukuję kogoś kto by mi pomógł zrobić fajną stronkę o silnikach koncernu Renault-Nissan, przydała by osoba ogarnięta w WWW no i fanatyk by mało by to kosztowało
_________________ Jestem handlowcem w salonie Carrara w Lublinie. Szukasz oferty na Nową Dacie? Pisz PW lub na e-mail
Marka: Jeep
Model: Grand Cherokee
Silnik: 4.7 V8
Rocznik: 2004
Wysłany: 2011-04-10, 00:40
maciek napisał/a:
Dobra, Teraz poszukuję kogoś kto by mi pomógł zrobić fajną stronkę o silnikach koncernu Renault-Nissan, przydała by osoba ogarnięta w WWW no i fanatyk by mało by to kosztowało
Wpisz w gógla "HTML tutorial" i ognia. ;) Dłubanie wuwu to wybitnie upierdliwa robota, zwłaszcza jeśli chcesz żeby zrobione to było dobrze.
Jeśli potrzebujesz hostingu na to, to zapraszam do siebie. :) Jeśli chcesz się bawić w wordpressy, joomle, czy inne wynalazki, to również nie będzie problemu, a w tych przypadkach prędzej będę miał czas i wiedzę żeby pomóc.
ostatnio często proszę was o pomoc ale są tu jacyś informatycy może oni mnie naprowadzą na trop.
No więc dostałem nakaz zrobienia prezentacji z informatyki z tematyki ? powiedział tak "cyfrówki" + "dekodery " nie wiem o co chodzi?( mi sie kojarzy z Cyfrą+ wiem ze teraz robimy na ćwiczeniach Nandy.
muszę zrobić prezentację na środę by mieć tą 3 . Proszę o naprowadzenie na trop o co chodzi, tym bardziej że jak ja już robię prezentację to zapwszę dostawałem 6 za zawartości merytoryczne i efekty specjalne
_________________ Jestem handlowcem w salonie Carrara w Lublinie. Szukasz oferty na Nową Dacie? Pisz PW lub na e-mail
Ostatnio zmieniony przez maciek 2011-06-02, 21:41, w całości zmieniany 1 raz
Towarzysze! Najpóźniej w poniedziałek rano muszę odesłać zrobione w excelu z biostatystyki zamieszczone poniżej. Bardzo proszę o pomoc bo nie mam o tym pojęcia. Odwdzięczę się flaszką rudej osobiście na zlocie bądź korespondencyjnie
obydwie! niestety nie powiem Ci co przerabialiśmy bo na ćwiczeniach byłem 0,5 raza. Pan dr inżynier był nie do zniesienia i jakoś tak wyszło ale to takie podstawy więc sądzę, że należy to zrobić po najmniejszej linii oporu tak żeby nie wzbudzać podejrzeń ;)
Współczuje [*], też mam projekt z DB do zrobienia, niestety u mnie ma to być "samostartująca się aplikacja", składająca się z 6-8tabel (bez słownikowych, asocjacyjnych i relacja 1-do-1 to jest liczona jako 1 tabela...) i mam się wykazać znajomością archaicznego VBA...
Przynajmniej tyle, że drugi projekt już w Postgres.
Jak już tak się temat zbudował, mam taki delikatny problem w projekcie. Staram się korzustając z boost::asio i boost:thread zrównoleglić odbieranie i wysyłanie danych z programu (socket_ to ssl::stream)
taki fragment jest hmmm niepoprawny, wszystko w ciele klasy BusClient - pomijając działanie write_fun i read_fun, poprostu próba stworzenia wątków kończy się segfaultem...[/code]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum