Marka: Dacia
Model: LOGAN pick-up+Duster 2
Silnik: oba 1.5 dCi
Rocznik: 2011 i 2018 Pomógł: 9 razy Dołączył: 28 Wrz 2010 Posty: 755 Skąd: warmia i mazury
Wysłany: 2011-03-19, 09:45 plandeka do logana pick-up
Witam
Tak, mam już autko - jak tylko pogoda się poprawi i je umyję to podzielę się fotkami i refleksjami na temat samego auta i wykonania, dealera, RP no i najważniejszego - mojej subiektywnej opinii o aucie.
W międzyczasie mam do was pytanie/prośbę - znacie może jakieś sklepy gdzie idzie dostać akcesoria - podróbki. Idzie o to że orygianlne akcesoria są drogie a autko i tak wziąłem z rzeczami które mi odradzano (bo trochę do zapłaty było/jest). Hak idąc za radą kolegi z forum już znalazłem i to dużo taniej niż na allegro.
Do rzeczy - potrzebna plandeka do logana pick-up. W sumie nie jest mi potrzebna tylko autko jest nowością i każdy chce zajrzeć jak wygląda a chcę mieć przykryte to co na pace (nie lubię ciekawskich). Poza tym znajomi twierdzą że wygląda ładnie tylko czemu jeżdzę bez plandeki.
Przeglądając neta znalazłem fotki które załączyłem. Nawet to fajnie wygląda tylko cena orygianłu. Zastanawiam się gdzie w PL można kupić coś podobnego tylko że tańszego bo 1000PLN za plandekę do autka to sporo (za tyle to mam plandekę robioną na wymiar do dwóch przyczep rolniczych).
Marka: Skoda / VW
Model: Rapid / Up!
Silnik: 1,0 TSI / 1,0 MPI
Rocznik: 2019/2017 Pomógł: 11 razy Dołączył: 24 Maj 2010 Posty: 814 Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-03-19, 21:32
Najlepiej podjechać ze zdjęciem gdzieś, gdzie robią Plandeki i zrobią Ci identyczną myślę za góra pół ceny.
Ja do przyczepy 200cmx120cmx140cm wysokości zapłaciłem z 2 lata temu 400zł. Kolory plandeki, wykończeń, haczyków, oczek itp możesz sobie dobrać dowolnie.
_________________ Było Sandero Stepway 1,6MPI + LPG 2010 i Logan MCV 1,6MPI + LPG 2012
Marka: Skoda / VW
Model: Rapid / Up!
Silnik: 1,0 TSI / 1,0 MPI
Rocznik: 2019/2017 Pomógł: 11 razy Dołączył: 24 Maj 2010 Posty: 814 Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-03-19, 22:42
Nikita_Bennet, ja pisałem o Plandece z wykonaniem. Wszystkie Linki, mocowania itp.
Proponuję odwiedzić taką firmę:
http://www.plandeki-olsztyn.vot.pl/
Napewno Ci zrobią prawie identyczną, jak będziesz chciał.
Marka: Jeep
Model: Grand Cherokee
Silnik: 4.7 V8
Rocznik: 2004 Pomógł: 26 razy Dołączył: 02 Sie 2010 Posty: 2388 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-03-20, 00:44
Nikita_Bennet napisał/a:
Niestety nie mają pojęcia jak ugryźć mocowanie ;)
A co złego jest w mocowaniu ze zdjęć? Przecież te uszy na bocznych listwach chyba masz, pozostaje wymyślić te srebrne kołki na klapie.
Swoją drogą całkiem fajne autko, jak się zastanowić. :) Mogliby jednakowoż władować doń jakiś więksiejszy silnik i reklamować jako europejską odpowiedź na El Camino. ;)
Witam,
zakupiłem Pickupa logana Trochę muszę ogarnąć bo mam do wymiany drzwi , błotnik do wyklepania i taki etam Jednak strasznie mi sie podoba
Moje pytania, ogarnął ktoś może przykrywkę na pakę ?
Można gdzieś kupić w Polsce Hardtop ?
Czy drzwi z logana MCV podejdą do pickupa ?
Pozdrawiam
Btw. mam benzynę I jestem mega happy :D
Ja miałem pickupów w cholerę w życiu, głównie amerykańce i powiem, że to jest mega pozytywny zaperdzielacz Szkoda, że nie ma klimy, ale już za parę dni będzie miała GAZ :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum