Wysłany: 2011-04-28, 16:50 Dziwne zachowanie kontrolek
Witam, dzisiaj po zatankowaniu do pełna i ruszeniu zapaliły się trzy kontrolki - ręcznego, ABS i ESP. Po zatrzymaniu, zgaszeniu silnika i odpaleniu ponownie wszystko było już normalnie. Czy to o czymś świadczy, coś źle działa? Do tej pory to pierwsze "dziwne" zachowanie samochodu.Przebieg 5tys. km. Duster 2x4 1.5 dCi 110KM.
zdarzyło mi się coś podobnego w VW takze po tankowaniu ale po minucie komp skasował błędy i było ok Myślę, że nie ma się czym przejmować
w sobotę odbieram Dustera to się będę przyglądał takim niespodziankom
Też mi się tak samo zrobiło przy ruszaniu, ale jak inni nie przejmuję się tym za bardzo. Było to w pierwszym tygodniu użytkowania. Teraz ponad miesiąc wszystko jest OK. Przebieg 4000 km.
Ja tam jestem prosty człek, uważam wszystkich za osoby inteligentne i mnie się wydaje, że jakby chciał to napisać, to by to po prostu napisał... (;
(Aczkolwiek w ogólności się zgadzam - da się czasem wskazać coś w rodzaju "francuskiej szkoły inżynierii", w postaci silenia się na oryginalność względem reszty świata. Tyle że jak się dobrze przyjrzeć, to właściwie każdy kraj ma od czasu do czasu takie pomysły, więc osobiście trochę mnie śmieszą takie przypadki wytykania paluchami "francuskiej elektroniki" <<<: ).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum